CECIN BIVŠI DEČKO RADI KAO TAKSISTA: "Nema stalan posao i primanja" - najčešće vozi na ovoj relaciji

Novosti onlajn

29. 10. 2021. u 21:26

BIVŠI dečko Cece Ražnatović maneken Vladimir Cvetković Cvele (44) nakon što je napustio modnu pistu, jedno vreme je radio kao promoter za presađivanje kose, budući da je i sam radio pomenutu intervenciju.

ЦЕЦИН БИВШИ ДЕЧКО РАДИ КАО ТАКСИСТА: Нема сталан посао и примања - најчешће вози на овој релацији

Foto ATA Images

Međutim, sada Cvele navodno radi kao taksista linijskog vozila na relaciji Novi Sad - Beograd, a vožnju po osobi naplaćuje 550 dinara.

Foto: Printscreen

Vladimir Cvetković Cvele

- Vladimir od tog posla ne može da zaradi, jer maksimalno može da uzme 2.200 dinara kada vozi četvoro ljudi, a toliko ga staje samo gorivo i putarina od Novog Sada do Beograda - tvrdi navodno blizak prijatelj nekadašnjeg manekena za "Alo!", pa objašnjava zbog čega mu se posao koji radi ne isplati:

- On to ne radi svakodnevno, već samo kada ide poslom u Beograd da bi izvukao troškove puta. Budući da nema stalan posao i primanja, a često se desi da mora da skokne do srpske prestonice, on se prijavi na tu aplikaciju i vozeći druge ljude zapravo isplati svoj put. On samo vozi, a ostali putnici plaćaju gorivo i putarinu - objasnio je navodno izvor.

Vladimir Cvetković je na ovoj aplikaciji za linijski taksi registrovan pod svojim imenom i prezimenom i čak je stavio svoju fotografiju, ne želeći da se skriva ispod lažnog profila. U opisu svoje ličnosti istakao je da je komunikativan i neposredan te da voli putovanja i druženje s ljudima.

- Često putujem zbog prirode posla pa je ovo sjajan način da se, pored toga što je prevoz jeftiniji, smanji i gužva u saobraćaju. Volim prirodu, fizičku aktivnost i putovanja - napisao je on o sebi na ovoj aplikaciji.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!