LAĆA NIJE NIKOM REKAO NIŠTA RUŽNO: Mina Kostić demantuje da je bilo ikakvog skandala na sahrani Marine Tucaković

M. Ć.

01. 10. 2021. u 08:12

POPRILIČNA prašina se digla u vezi sa situacijom koja se desila u sredu, prilikom sahrane Marine Tucaković na Novom groblju u Beogradu.

ЛАЋА НИЈЕ НИКОМ РЕКАО НИШТА РУЖНО: Мина Костић демантује да је било икаквог скандала на сахрани Марине Туцаковић

Mina Kostić / Foto ATA Images

Njen sin Milan rekao je nekolicini poznatih ličnosti da, zbog loše epidemiološke situacije, drže distancu i da ne prilaze grobu. Među njima su bili Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Mina Kostić i Milan Kalinić. Ceca se odmah okrenula i otišla, a sve to je bio povod da krenu raznorazne priče, i da se pominju navodne nesuglasice iz prošlosti.

Marinin sin je ostao dosledan u nameri da se, posle sahrane, povuče iz javnog života dok ne prođe 40 dana od majčine smrti. Ceca Ražnatović je, čim je juče iz redakcije "Novosti" dobila SMS poruku da prokomentariše to što se dogodilo, kratko odgovorila:

- Nemam komentar, hvala.

Mina je u sredu bila zapanjena svime što se pisalo posle sahrane, a čuđenje nije skrivala ni posle prospavane noći.

- Bila sam prisutna, i to sve apsolutno nije istina da je Laća ikome rekao bilo šta - ponovila je Kostićeva juče za naš list. - Ni Ceci, ni Saletu, nikom ništa nije uputio, nijednu ružnu reč. Ja stvarno ne znam odakle tolike laži. Došli smo da ženu ispratimo, i baš je glupo komentarisati bilo šta. Jednostavno sam u šoku. Ne mogu da verujem da neko može nešto tako, ali stvarno da izmisli. Isto je, uostalom, rekao i Milan Kalinić.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!