MARIJANA MIĆIĆ BLISTA U TRUDNOĆI: Pokazala kako izgleda u 7. mesecu, svi kažu da je predivna! (FOTO)

Novosti online

26. 09. 2021. u 23:24

GLUMICA i voditeljka Marijana Mićić nedavno je prvi put pokazala trudnički stomak, a sada je ponovo pokazala kako izgleda u 7. mesecu trudnoće.

МАРИЈАНА МИЋИЋ БЛИСТА У ТРУДНОЋИ: Показала како изгледа у 7. месецу, сви кажу да је предивна! (ФОТО)

Foto: Printscreen/Instagram/micicmarijana

Marijana čeka devojčicu sa svojim izabranikom Milošem, a sada je prvi put podelila fotografiju na kojoj joj se vidi stomak.

Marijana je mesecima ćutala o drugom stanju, dok je početkom ove nedelje podelila prvu sliku na kojoj joj se vidi trudnički stomak.

Foto: Printskrin/Instagram/micicmarijana

 

Ona je sada na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda malo pred porođaj, te se fotkala sa osmehom na licu, a komentari se samo nižu.

- Decu volite naročito, jer ona su bezgrešna kao anđeli i žive da bi nas razdragala i usrećila; ona žive zarad čišćenja srca naših, kao neki putokaz za nas. Teško onome ko uvredi dete - pisalo je u njenoj objavi, a svi kažu da je predivna.

BONUS VIDEO - ZDRAVKO ČOLIĆ PEVA NA VENČANjU TERZIĆEVOG SINA: Mladenci plesali dok im je Čola pevao na uvce

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)