"SPAŠAVALA JE NAŠE DUŠE I VIDALA RANE" Saša Popović potresen zbog Marinine smrti - Ne mogu da prihvatim ovu tužnu stvarnost

Novosti onlajn

20. 09. 2021. u 13:14

MARINA Tucaković preminula je u 68. godini, nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolesti, a nekadašnji direktor "Granda" Saša Popović, potresen zbog tužnih vesti, od nje se oprostio srceparajućim rečima.

СПАШАВАЛА ЈЕ НАШЕ ДУШЕ И ВИДАЛА РАНЕ Саша Поповић потресен због Маринине смрти - Не могу да прихватим ову тужну стварност

GOŠĆA Marina Tucaković sa Suzanom Jovanović i Sašom Popovićem u junu u hotelu "Hilton" , Foto ATA Images

- U ovakvim situacija obično nađem reči... Danas ne mogu. Veoma sam potresen i tužan, potrebno mi je vreme da prihvatim ovu tužnu stvarnost. O Marini bih mogao da govorim danima, ali nikako u prošlom vremenu. Ogroman, ogroman gubitak, otišlo nam je blago, otišla je žena koja je za svakog od nas, i znane i neznane, imala reči utehe - poručio je Saša.

- Saučešće Marininoj porodici, njenim prijateljima i svima kojima je makar jednom zadrhtalo srce na sve tekstove kojima je spašavala naše duše i vidala rane. Mnogo mi je žao. Zbogom, Maki moja - zaključio je Popović.

Podsetimo, Marina je svoje poslednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

- Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumevanju - potvrdio je tragičnu vest za naš portal Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)