POHOD NA TV OSKARA: Dodela EMI nagrada prvi put uživo u Srbiji

Jl. B.

20. 09. 2021. u 18:51

LjUBITELjI serijskog programa širom planete sa nestrpljenjem iščekuju da vide ko će ove godine odneti prestižna priznanja u američkoj televizijskoj produkciji.

ПОХОД НА ТВ ОСКАРА: Додела ЕМИ награда први пут уживо у Србији

Voditelj Sedrik de Entertejner, Foto Promo

U noći između nedelje i ponedeljka biće održana 73. dodela Emi nagrada, a prvi put u Srbiji prenos uručenja televizijskih Oskara biće emitovan uživo na kanalu AMC. Prošle godine zbog pandemije virusa korona ceremonija je imala onlajn izdanje, a ove se održava uživo u "Majkrosoft teatru" u Los Anđelesu sa ograničenim brojem prisutnih nominovanih i njihovih gostiju. Voditelj je glumac i stend-ap komičar Sedrik Antonio Kajls, poznatiji kao Sedrik de Entertejner.

Već jedan sat iza ponoći pratićemo emisiju posvećenu dolasku zvezda na crveni tepih, a od dva do pet ujutru i uručenje nagrada. Na kanalu AMC od 6.40 počinje filmski maraton odabranih naslova, a u 22.00 biće emimtovana jednočasovna specijalna emisija sa ključnim detaljima 73. svečane ceremonije.

Među izabranim naslovima, najviše nominacija, po 24, imaju Netfliksove serije "Kruna" i "Mandalorijanac", a ne zaostaje ni "Sluškinjina priča" sa 21 nominacijom. Hoće li odlična serija "Mer iz Istauna" uspeti da pobedi ništa manje kvalitetnu konkurenciju u kojoj je i mini-serija "Damin gambit"? Da li će Olivija Kolman dobiti zlatnu statuetu za rolu britanske kraljice Elizabete Druge u drami "Kruna" ili će to biti njena koleginica Ema Korin za ulogu princeze Dajane u istoj seriji? Favoriti za pobedu su i glumci Kejt Vinslet, Džejson Sudejkis, Elizabet Mos, Džilijan Anderson, Džin Smart, Džoš O'Konor, Pol Betani, Ketrin Han i drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna