SESTRO SLATKA, MEDICINSKA: Spot Dade Topića i Nikole Nikolića ukrasila Ana Donevski

V.N.

17. 08. 2021. u 23:17

ROKER Dado Topić objavio je duetsku pesmu "Živi sa njim" sa Nikolom Nikolićem, a atraktivan spot koji je prati ukrasila je lepa Ana Donevski, medicinska sestra iz Užica.

СЕСТРО СЛАТКА, МЕДИЦИНСКА: Спот Даде Топића и Николе Николића украсила Ана Доневски

Foto PGP RTS

Kada je Nikola u martu ove godine bio hospitalizovan zbog korone, Ana ga je dočekala kao deo medicinskog tipa užičke kovid-bolnice.

- Zahvalan sam na trudu koji su ulagali, za posvećenost i svu pažnju koju ukazuju svakom pacijentu - izjavio je Nikola Nikolić.

- Kada sam se oporavio i počeo da planiram sa Dadom snimanje spota, setio sam se Ane.

Pomislio sam da bi njen lik i pojava bili idealni za ideju spota ove naše neobične muške duetske pesme. Takođe, Anino pojavljivanje bi za mene bio još jedan način da joj se odužim i zahvalim u svoje ime i ime svih koje je negovala i pazila.

Foto Privatna arhiva

Mada nikada nije bila model ili manekenka, Ana je bez mnogo premišljanja prihvatila da učestvuje u spotu za letnju rok baladu "Živi sa njim".

- Bilo je to novo i zanimljivo iskustvo - rekla nam je Ana.

- Snimanje mi je ostalo u lepom sećanju, čak sam i pomogla oko postavljanja nekih scena za snimanje. I mom suprugu i deci, ali i kolegama sa posla, spot se veoma dopada. Polako se navikavam na to što me ljudi sve više prepoznaju kada me sretnu u Domu zdravlja ili na ulici.

Foto Privatna arhiva

Dado Topić je dodao da pesma slavi uzvišenu ljubav i da veruje da kadrovi u spotu pojačavaju sve ono što su pesmom želeli da podele sa ljudima:

- A zašto nas dvojica pevamo "Živi sa njim"? Radi se o jednoj lepoj ljubavnoj priči, gde na kraju ostavljamo njoj, da sama izabere...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna