MAJA BEROVIĆ VRUTALNO O SKANDALU SA BUBOM I JALOM: "Bili su normalni momci kad sam ja sarađivala sa njima"

Novosti onlajn

09. 08. 2021. u 12:28

REPERI Jala Brat i Buba Koreli nastupali su u Nišu 31. jula 2021. godine i tom prilikom se dogodio skandal, kada su dvojica momaka, koji pripadaju njihovom timu, gurnuli maloletnog dečaka sa bine, a zatim ga je jedan od njih i udario, što je izazvalo burnu reakciju javnosti. Pevačica Maja Berović, koja je sarađivala sa reperima, oštro je osudila ovaj postupak.

МАЈА БЕРОВИЋ ВРУТАЛНО О СКАНДАЛУ СА БУБОМ И ЈАЛОМ: Били су нормални момци кад сам ја сарађивала са њима

Foto Instagram/mayaberovicofficial

NJen komentar su svi čekali, budući da je ona bila najbliža saradnica reperskog dvojca, sa kojima je prošle godine i prekinula saradnju iz nepoznatih razloga.

- Ja kad sam izvodila njihove pesme oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promenilo. Ako me pitate konkretno u tom slučaju, ne podržavam jednostavno nikakav vid nasilja. Svako ko uradi bilo kakav nasilnički čin, treba da odgovara za to. Da li to bilo obezbeđenje, da l' to bio taj neko lično... Obezbeđenje radi tu za nas i oni rade ono što im mi kažemo da rade. Tako da, svako treba da stoji iza svojih dela - rekla je Maja Berović za Pink.rs.

Nekoliko desetina hiljada ljudi iz Srbije je potpisalo tu peticiju, nekoliko nastupa je otkazano, a oni su uputili javno izvinjenje. Evo kako Maja to komentariše:

- Nisam ispratila to za peticiju. Ne znam, ni jedan živ čovek na ovom svetu ne priznaje nasilje. Pogotovo kada se radi o tako mladim ljudima. Koliko znam taj dečko je maloletan, jednostavno bacati nečije dete sa bine je ispod svake ljudske normale - zaključila je Maja Berović

Podsetimo, nakon što se na društvenim mrežama proširio snimak koji je uzburkao čitav region, usled čega telohranitelj DŽale Brata i Bube Korelija baca maloletnog dečaka sa bine, a potom nastavlja fizički da ga ugnjetava, pokrenuta je i peticija da se ovom muzičkom dvojcu iz Bosne zabrani ulazak u Srbiju. Peticiju je potpisalo više desetina hiljada građana Srbije.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)