LJUBAV VUKA I VERE NA ISPITU: Počelo snimanje 2. polusezone serije "Tajne vinove loze"

M. J. M.

07. 08. 2021. u 09:46

SNIMANjE druge polusezone "Tajni vinove loze", u produkciji Telekoma Srbija i Metro productions, počelo je u petak, a seriju ćemo gledati na kanalu Superstar TV.

ЉУБАВ ВУКА И ВЕРЕ НА ИСПИТУ: Почело снимање 2. полусезоне серије Тајне винове лозе

Marko Vasiljević i Vojin Ćetković / Foto Superstar TV

Scenario za 36 novih jednosatnih epizoda intrigantne porodične sage o ljubavi i vinu, nastao je po ideji Dejana Karaklajića i motivima Mirjane Bobić Mojsilović. Scenaristi su Iva Mitrović i Marko Popović, a reditelji Ana Maria Rosi, Gorčin Stojanović, Dejan Karaklajić i Marko Glušič.

Nove epizode vode nas kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere. Videćemo da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili, kao i da li će Verina vinarija "Smiljanić", uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da završi berbu na vreme i da isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina "Teodora" Francuzima. Videćemo i da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću. Dok Vera otpočinje istragu o roditeljima koje je izgubila kao mala, nad dom porodice Tomović, nadvija se nova moćna i misteriozna figura, Kosta, kontroverzni biznismen, dobrotvor ili zlotvor...

U glumačkoj ekipi su Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Vanja Nenadić, Milica Zarić i drugi, a u novim epizodama pridružiće im se i Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić, kao i još neka glumačka imena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)