"JA NISAM S UMA SIŠLA": Nataša Bekvalac još jednom prokomentarisala navode da je u vezi sa Rastom i sukobu sa Anom Nikolić

Novosti onlajn

04. 08. 2021. u 11:32

PEVAČICA Nataša Bekvalac nedavno je objavila duet sa Stefanom Đurićem Rastom, a od tada ne prestaje da se priča o njenom navodnom sukobu sa reperovom bivšom suprugom, pevačicom Anom Nikolić.

ЈА НИСАМ С УМА СИШЛА: Наташа Беквалац још једном прокоментарисала наводе да је у вези са Растом и сукобу са Аном Николић

Foto: Printskrin

Pevačica je još jednom je prokomentarisala ove navode, te istakla da se ne obazire previše na šuškanja o tome da se Ana naljutila na nju zbog saradnje sa Rastom.

- Ne može da mi smeta nešto što ne postoji. Mediji nisu moj život, ja nisam s uma sišla. Ja generalno nisam imala nikakav problem, niti bilo kakvu negativnu emociju sa njene strane - rekla je Nataša za emisiju "Premijera".

Bekvalčeva se pre nekoliko dana vratila sa Ibice, gde je bila sa sestrama Kristinom i Tanjom i sa još nekoliko prijatelja, a tamo su spojili posao i zadovoljstvo.

- Pet nezaboravnih dana, imala sam sjajno društvo. Bili smo 5 dana, a tri dana smo od jutra do sutra radili. Dva dana smo imali za uživanje. Prelepo - istakla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)