SLAVLJE U DOMU ANE NIKOLIĆ: Ćerka Tara slavi rođendan, ponosna mama joj posvetila dirljivu poruku (FOTO)

Novosti online

03. 08. 2021. u 13:37

PEVAČICA Ana Nikolić danas ima poseban razlog za slavlje, s obzirom na to da njena ćerka Tara danas slavi 4. rođendan.

СЛАВЉЕ У ДОМУ АНЕ НИКОЛИЋ: Ћерка Тара слави рођендан, поносна мама јој посветила дирљиву поруку (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/Ana Nikolić

Nikolićeva je ćerku Taru dobila iz braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Ona se danas oglasila na svom Instagram nalogu, gde je sa svojim pratiocima podelila emotivnu čestitku:

- Biću tvoj oslonac i stena...i kada se raspadam na hiljadu delova...biću sve sto može i što ne može, i što treba i što ne treba...i mač i štit...i nebo i zid.

- Biću ti sve što meni niko nije bio... Da dignem te kad padneš i ne dam ti da staneš...nikada! Voli te mama! Srećan rođendan, moja jedina bezuslovna ljubavi... Tara!", napisala je Ana na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

KASANDRA U NASTAVKU JUŽNOG VETRA? Glumica se vraća u Srbiju: Volela bih da snimam sa Bikovićem - a evo koja uloga joj je namenjena