UDOVICA SAM 21 GODINU, IMAM PRAVO DA SE ZALJUBIM: Ceca iskreno o dečku Bogdanu, a onda progovorila i o Anastasijinoj udaji (FOTO

Novosti online

11. 07. 2021. u 20:51

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa svojim parterom Bogdanom Srejovićem.

УДОВИЦА САМ 21 ГОДИНУ, ИМАМ ПРАВО ДА СЕ ЗАЉУБИМ: Цеца искрено о дечку Богдану, а онда проговорила и о Анастасијиној удаји (ФОТО

Foto: Printskrin/Instagram

Ceca ne krije da je zaljubljena, ali retko govori o privatnom životu. Ona je komentarisala vezu sa Bogdanom, ali i otkrila nešto više o ljubavnom životu svoje ćerke Anastasije.

Foto: Arhiva VN

- Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni? - rekla je Ceca.

Foto Privatna arhiva

Na pitanje da li će uskoro udati ćerku Anastasiju, imala je spreman odgovor:

- Što se mene tiče, može! Meni i sestri dobro idu organizacije slavlja, ali je to pitanje za Anastasiju. Ja svog zeta obožavam, nemam ništa protiv, za mene je sve top.

Foto: Printskrin/Instagram/vikimiljkovic

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna