KOLA PONOVO KREĆU NIZBRDO: Snima se nastavak domaće komedije "Kamiondžije d.o.o."

Jl. B.

06. 07. 2021. u 17:13

NOVE avanture majstorskog dvojca, šoferskog tandema - Baje i Žiće (Nenad Jezdić i Tihomir Stanić), stižu na RTS krajem ove i početkom naredne godine.

КОЛА ПОНОВО КРЕЋУ НИЗБРДО: Снима се наставак домаће комедије Камионџије д.о.о.

Foto G. Jović

Snimanje drugog ciklusa humorističke serije "Kamiondžije d.o.o." u režiji Filipa Čolovića i produkciji "Nira pro" počelo je na Ubu poslednjih dana juna i trajaće do kraja septembra.

Taman kada su junaci pomislili da su sve svoje životne i ljubavne probleme rešili u 20 epizoda prvog serijala, te očekivali ulazak u finansijski mirnije vode, u novih 12 epizoda kola im ponovo kreću nizbrdo. Baja je želeo da novcem od prodaje svog stana kupi novi kamion, koji je trebalo da im bude glavno sredstvo za rad, ali biva prevaren, a lakomislena ulaganja Žićinog tasta, popularnog Grče Jarca, dovešće čitavu porodicu na ivicu egzistencije.

Nakon što je izigran za kamion, Baja se fizički razračunava sa prevarantom Trovačem, i nanosi mu teške telesne povrede zbog čega završava u zatvoru i na suđenju.

Suvišno je reći da ni u ljubavi ne cvetaju ruže. Ni brak između Grče i Milice nije opstao i on se vraća kod ćerke Dare, tako da ih je sada devetoro u maloj kući. Pojavljuju se i novi negativci, koji prete čitavom gradu.

Lazar, bahati direktor korporacije, kupuje sve oko sebe, vedri i oblači krajem, i svi likovi, hteli ili ne, zavise od njegovih odluka. Da sve bude još crnje, čini se da je Lazar "bacio oko" na Daru, pa je čitava porodica Grujić na iskušenju. Izvršitelji prete izbacivanjem, deca u školi imaju probleme, veliki dugovi pritiskaju, a posao slabo ide... Ima li kraja mukama kamiondžija?

Foto G. Jović

U novom ciklusu, osim starih znanaca, Pauline Manov, Branislava Zeremskog, Marka Gvera, Tanje Pjevac i Nebojše Ilića, igraju još i Anka Gaćeša, Vladislav Mihailović, Slobodan Ninković, Aleksandar Đurica, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri