PRE RATA SI SE VOZIO NA BICIKLI: Žestoka svađa Dodika i Stanića - Tražio mi dva miliona maraka da pređe u SNSD! (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2021. u 12:56

MILORAD Dodik, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH, rekao je na današnjoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske da mu je Miladin Stanić, predsednik Kluba SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kada su bili kod Stanićevog kuma, tražio dva miliona maraka da pređe iz SDS-a u SNSD ili neku drugu političku partiju.

ПРЕ РАТА СИ СЕ ВОЗИО НА БИЦИКЛИ: Жестока свађа Додика и Станића - Тражио ми два милиона марака да пређе у СНСД! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Ovaj zahtev odbio sam jer je puno tražio. Stanić je nakon toga cenu smanjio na milion maraka, pa na 700.000 KM. Da bilo ko drugi govori o poštenju, nego se Stanić javio da o poštenju govori - rekao je Dodik reagujući na Stanićevu izjavu o navodnoj korupciji u SNSD-u.

Dodik je istakao da je nakon ovog Stanićev kum rekao da su seno u Nevesinju, za koju je navodno Stanić tražio da se interveniše, "bilo teže nego gvožđe i da je bolje da to pusti.

- Pre rata Stanić se vozio na bicikli na kojoj mu papuče nisu dolazile ni do pola stopala. Ako pričamo o kriminalu i korupciji, onda trebamo pričati o Miladinu Staniću - naveo je Dodik.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći