OŠTRO ODGOVORIO: Nenad Stevandić - Bećirović, Izetbegović, DŽaferović i Komšić bi trebalo da su odavno na robiji!

S. M.

08. 04. 2021. u 20:54

ОШТРО ОДГОВОРИО: Ненад Стевандић - Бећировић, Изетбеговић, Џаферовић и Комшић би требало да су одавно на робији!

Foto: Ujedinjena Srpska

PREDSEDNIK Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da bi Denis Bećirović, Bakir Izetbegović, Šefik DŽaferović, a pogotovo Željko Komšić, prema modelu hapšenja koje zagovara Bećirović "ukoliko neko krene u rušenje ustavnog poretka", već trebalo da budu na "dugogodišnjoj robiji".željko ko

- Trebalo bi da su već odavno na dugogodišnjoj robiji pošto konstantno pozivaju na rušenje ustavnog poretka i ukidanje Republike Srpske - rekao je Stevandić.

Stevandić je istakao da "Bećirović i cela ta svita" godinama deluju protivustavno i da godinama na sve moguće načine žele da ponize i umanje značaj Republike Srpske i da godinama zagovaraju njen nestanak iako je Srpska ustavna kategorija.

On je dodao da je pozivanje na rušenje Srpske takođe protivno ustavnom poretku, kao i da je njihova politika pozivanje na rat prebrojavanjem koliko ko ima oružja i municije, a rat je takođe rušenje ustavnog poretka.

- Kako drugačije tumačiti njihove istupe i nastojanja osim poziv na rušenje Ustava ove zemlje i stoga je već odavno trebalo da budu u zatvor - smatra Stevandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

prellee

08.04.2021. 21:18

Stevandi je u pravu. Bošnjaci su ograničeni i vrlo brutalni prema Srbima. Samo oni smatraju da govore istinu, samo oni da odlučuju o SVEMU, samo oni da budu gospodari a ostali NJIHOVE sluge. Nikakao da prihavate ravnopravno Srbe i Hrvate i da tako pokušaju izgraditi povjerenje koje nisu Srbi uništili, nego baš oni, kad su na referendumu odlučili da krenu u avanturu stvaranja svoje države, države samo po njihovoj mjeri. Te davne 92 posložio se BAD interes nekih zapadnih zemalja, pogotovo Njemačke sa interesom separatističkih snaga u Bosni da se izdvoje na siliu iz EX-YU i tako zaopčnu rat za svoju državu. Danas su još uvijek oni na tom putu i pod takvom politikom. Ništa oni ne razumiju, osim samih SEBE i ništa više od toga. Tako niti može, niti se može nešto DOBRO NAPRAVITI, a pogotovo TAKVI ljudi.