SNSD OŠTRO ODGOVORIO STANIVUKOVIĆU: Da su vam građani na prvom mestu, ne biste dozvoli smeće

S.M.

02. 04. 2021. u 22:37

GRADSKI odbor SNSD u Banjaluci saopštio je večeras da su zlonamerne tvrdnje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivuković da je grad zatrpan smećem zbog neusvajanja budžeta i da će se pogoršati higijena u gradu.

СНСД ОШТРО ОДГОВОРИО СТАНИВУКОВИЋУ: Да су вам грађани на првом месту, не бисте дозволи смеће

Foto: S.M.

- Prljavo je jedino to, da se koristite svim sredstvima kako biste pokušali da nametnete krivicu odbornicima partija koje čine većinu u Banjaluci. Da vam je briga o građanima i grad na prvom mestu, ne biste dozvolili smeće na banjalučkim ulicama. Svesno i namerno i dalje manipulišete narodom, navedeno je u saopštenju GO SNSD Banjaluka.

U Gradskom odboru kažu da su ubeđeni da bi preduzeća zadužena za higijenu grada nastavila da rade svoj posao dok se ne reši situacija oko budžeta.

- Poznato je i Vama i nama da odvoz smeća iz domaćinstava neće stati jer građani Banjaluke tu uslugu sami plaćaju. Još jednom Vas pozivamo da u svoje političke igre ne uvlačite narod, građane Banjaluke i da nađete rešenje i za odvoz smeća i sve druge probleme, jer Vi ste gradonačelnik, odnosno izvršna vlast. Skupštinska većina u Banjaluci Vam je nekoliko puta ponudila da razgovarate i dogovarate na temu budžet koji bi bio ozbiljan, dobar i sadržavao sve ono što je potrebno za funkcionisanje Banjaluke. Vi ste to odbili. Krivac kojeg uporno tražite je u kabinetu gradonačelnika - smatraju u SNSD.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)