SAVET ZA SPORT U BIJELJINI: Fale pare klubovima

V. M.

21. 03. 2021. u 15:33

SAVET za sport Skupštine grada Bijeljina, na poslednjoj sednici, upozorio je da se „sport u Semberiji nikada nije nalazio u lošioj situaciji.“

САВЕТ ЗА СПОРТ У БИЈЕЉИНИ: Фале паре клубовима

Foto: V.M.

Poznavaoci prilika u sportu, kao ističu,„znaju da su klubovima početkom godine najpotrebnija sredstva, tada se plaćaju kotizacije za takmičenja, provodi proces licenciranja, nabavlja sportska oprema, plaćaju službena lica, pripremaju ekipe„.

-Nepoštovanje od gradonačelnika, sport i sportiste grada Bjeljina, dovelo je, a i dovešće do gašenja mnogih sportskih klubova -poruka je Saveta za sport.

-Klubovi nisu dužni da trpe politička prepucavanja, jer niti se bave niti žele da se bave politikom, nego rade ono što najbolje umeju – igraju svoju omiljenu igru. Savet zato očekuje da gradonačelnik preuzme odgovornost za novonastalu situaciju, koju je prouzrokaovao povlačenjem predloga odluke budžeta za 2021. godinu. Pitamo gradonačelnika da li je to sramota za grad sa više od 120.000 stanovnika, 150 sportskih klubova i više od 7.000 registrovanih sportista!?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)