Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko uputio je pismo predsedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljku Čubriloviću i šefovima Klubova poslanika u NSRS u kojem se još jednom okomio na srpski narod i praktično optužuje srpski narod da nosi kolektivnu odgovornost za ratne zločine počinjene tokom proteklog rata u BiH, potvrđeno je "Novostima" iz više izvora u NSRS.

Komentari (10)

Penzionerj

03.02.2021. 20:00

U odnosu na vas koji ste Svetski razbojnici i ubice Svi Srbi su veliki borci za slobodu i to ce vekovima trajati. Sada ste niko i dublo nista.

Budimir vukovic

03.02.2021. 20:03

Nikad a mozda ni tada nagrade svojim velikanima mi Srbi necemo oduzimati na zahtjev ovakvih kakav je Incko!Tek kad zatrazi od Rusa da Radovanu oduzmu nagradu Solohova,onda cemo mozda razmisliti.Idi rdjo iz BiH ( Incko) jer dok si zdrav i voda ti je slatka. PS. Nistavila se ne persiraju

prellee

03.02.2021. 20:37

Neobjektivni i vrlo sumljiv predstavnik sa Zapada, prije svega Austije i Njemačke, država koje su na ovom prodručju Balkana Srbima nisu ostali u dobrom sječanju, a njegova odbjektivnost, mudrost, korektnosti u BiH nisu ispunila očekivanja. Zadovoljio se samo jednom, Bošnjačkom stranom i uvijek udara samo prema Srpskom narodu. Ovo sad je izričito i pokazao. Trebao je svim stranama zabraniti da se zločinci poštuju, nagrađuju ili spominju a ne samo Srbima. Rat i jest bio brutalan zbog neuravnoteženog stava ovakvih sa Zapada, sa groznim zločinima koji su se desili. Ni jedan zločin nema opravdanja, ni jedan, a bilo je zločina na svim stranama. Mnogi nisu odgovarali! Ove koje je gore naveo sa Srpske strane plaćaju ili su platili cijenu u Haškom kazamatu. Zločini drugih naroda su se provukli od te "haske pravde", zbog ovakvih koji su primali 24.000 Eura/ mjesečni a narod pomirili nisu, niti su mu dali šansu u budućnosti. Čovjek koji je trebao biti NAJVEČI pravednik u sukobljenoj BiH i nesrećnoj državi. On to nije bio, propustio priliku i sad kad mu se ne vjeruje, hoče nešto da uradi. Šta god uradi, izazvaće samo nepotrebne posljedice, bio svjestan ili ne.

boxy jr

03.02.2021. 20:45

Pre par dana gospodin Izetbegovic je izjavio da gospodin Incko moze jos toga uraditi pre nego sto ode. Upravo je naveo da treba oduzeti navedena odlikovanja i doneti Zakon o negiranju genocida ... Tek toliko da se zna za koga je radio i radi Incko .

Beli

03.02.2021. 21:38

Sto je dedi milo i babi se snilo...he he.. Matori, a da odes ti malo do Banja Luke pa odrzis govor u Skupstini Republike Srpske, tamo bi bio adekvatno docekan, pusti ta pisma,