ZAJEDNICA PRAVDE I NAPRETKA: Mladi gradonačelnik Bijeljine o Danu Republike Srpske

V. Mitrić

09. 01. 2021. u 10:27

NA DAN Svetog arhiđakona Stefana, svim žiteljima Bijeljine i Republike Srpske čestitke povodom Dana Republike Srpske, uputio je dr Ljubiša Petrović, gradonačelnik Bijeljine, „ sa željom da dvadeset i deveti rođendan naše otadžbine proslavimo dostojanstveno, u miru i napretku“.

ЗАЈЕДНИЦА ПРАВДЕ И НАПРЕТКА: Млади градоначелник Бијељине о Дану Републике Српске

Foto: V. Mitrić

- Verujem da ćemo se čvrstom voljom i istrajnošću izboriti da naša Republika Srpska postane zajednica pravde i napretka, kao i da živi u miru, slozi i ljubavi sa svim svojim građanima i susedima. Uveren sam i da ćemo sačuvati naš identitet, istoriju i nacionalne interese, istovremeno potpuno uvažavajući sve druge i drugačije od nas -poručuje mladi čelnik Bijeljine, koji tek 25 januara puni 33 godine, dakle nešto malo je stariji od RS.

Petrović je poželeo  da,“ zajedno sa drugima, očuvamo mir i stabilnost u regionu, kao i  da se, odgovornim i poštenim radom, izborimo da Republika Srpska bude dom slobodnih i srećnih ljudi, kao i principijelni čuvar ljudskih prava i istinskih vrednosti“.

 - Takođe, svim građanima i prijateljima Republike Srpske želim dobro zdravlje, mir, ličnu i poslovnu sreću. Živela Republika Srpska - ističe dr Petrović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna