DRAŠKO PREUZEO BANJALUKU: Evo kako je bivši gradonačelnik Igor Radojičić predao dužnost mladom kolegi, iznenadiće vas šta mu je rekao

O. MATAVULj

24. 12. 2020. u 22:53

DNOVOIZABRANI gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (PDP) preuzeo je danas dužnost prvog čoveka grada od Igora Radojičića (SNSD) i najavio da u Banjaluci "ništa više neće biti isto".

ДРАШКО ПРЕУЗЕО БАЊАЛУКУ: Ево како је бивши градоначелник Игор Радојичић предао дужност младом колеги, изненадиће вас шта му је рекао

Foto: O. Matavulj

Stanivuković je naglasio da je primopredaja dužnosti dostojanstvena, kako dolikuje modernim demokratijama. Sa Igorom Radojičićem je vodio ugodan razgovor, a na pitanje kakav je savet dobio, on kaže da mu je Radojičić kratko poručio: "Nek ti je Bog na pomoći."

Inače, je na posao došao javnim gradskim autobusom. Pred Gradskom upravom dočekalo ga je više pristalica. S nekima se izgrlio i rukovao, a potom je burnim aplauzom ispraćen na radno mesto.


 

BEZ DOČEKA NOVE GODINE

BANjALUKA neće imati proslavu Nove godine, zbog epidemiološke situacije.

- Ta sredstva nisu ni bila planirana. Imamo određene poglede za proslavu srpske Nove godine i možda ćemo napraviti proslavu preko televizijskog prenosa, bez publike - rekao je Stanivuković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)