TUĐU KARTICU „UNOVČIO“ U KLADIONICI: Zvorničanin pola para uzeo, pola prokockao

V. Mitrić

26. 10. 2020. u 16:38

ZVORNIČKA policija podnela je Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini izveštaj o počinjenom krivičnom delu protiv B.D. iz Zvornika, zbog sumnje da je počinio krivičn dela neovlašćeno korišćenje ličnih podataka i krađa .

ТУЂУ КАРТИЦУ „УНОВЧИО“ У КЛАДИОНИЦИ: Зворничанин пола пара узео, пола прокоцкао

Foto Pixabay

B.D. se sumnjiči da je početkom maja 2020. došao u posed podataka o platnoj kartici jedne sugrađanke. Zloupotrebom njenih ličnih podataka neovlašćeno je ušao u tuđu zaštićenu kompjutersku bazu podataka, u nameri da njihovim korišćenjem za sebe ili drugoga pribavi korist ili da drugome nanese štetu.

B.D.je elektronskim putem napravio transfer novca na elektronsku platformu jedne kladionice u Zvorniku, nakon čega je deo para koji je prebacio sa kartice podigao u poslovnici te kladionice u Zvorniku a deo je potrošio na sportska klađenja -kažu u policiji. Osumnjičeni se tereti da je na ovaj način pričinio štetu oštećenoj u iznosu od oko 1.520 KM.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sgrađane da ukoliko primjete da im nedostaje platna kartica ili da primete neregularnosti na svom bankovnom računu, o tome odmah obaveste svoju banku, kako bi se na vreme sprečilo dalje neovlašćeno korišćenje i svaki drugi vid mogućih zloupotreba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)