ODNELI ROBU VREDNU 14K.000 KM: Ukrali laptopove i mobilne telefone

O.M.

10. 09. 2020. u 07:30

Provalnici odneli robu u vrednosti od 14.000 KM

ОДНЕЛИ РОБУ ВРЕДНУ 14К.000 КМ: Украли лаптопове и мобилне телефоне

Foto D.Pozderović

TROJICA muškaraca uhapšena su zbog sumnje da su provalila u prodavnicu računarske opreme Qwerty u Modriči iz koje su ukrali mobilne telefone i laptope vredne oko 14.000 KM.

Provala se dogodila u utorak oko 2.50. U policiji navode da su se provalnici pred prodavnicu dovezli "mercedesom", na kojem su se nalazile registarske oznake koje su iste noći ukradene u Modriči.

- Bili su maskirani i provalili su u objekat iz koga su ukrali 15 mobilnih telefona, 10 laptop računara, tablet i dva eksterna hard diska. Prema izjavi vlasnika ukradeni predmeti vredni su 13.900 KM - rekla je portparolka PU Doboj Dragana Kerkez.

Nakon provale u prodavnici se upalio alarm, koji se oglasio i u jednoj privatnoj agenciji za obezbeđenje koja je odmah kontaktirala sa policijom. Izašli su na teren i krenuli u potragu za provalnicima koje su uhapsili u saradnji sa policijom iz Odžaka.

- Po naredbi suda na području Odžaka izvršeni su pretresi objekata koje koriste oumnjičeni i tom prilikom su pronašli sve ukradene predmete koji će biti vraćeni vlasniku - rekla je Kerkezova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri