POZNATO STANJE DEVOJČICE KOJOJ SU POGINULE MAJKA I SESTRA: Evo šta se dešava sa malom Sofijom

O. M.

24. 08. 2020. u 15:08

ZDRAVSTVENO stanje Sofije Livnjak (4) iz Teslića, koja je teško povređena u saobraćajnoj nesreći u kojoj su poginule njena sestra Dragana (19) i majka Svjetlana (37) je u blagom poboljšanju, dok je njen otac Zoran Livnjak i dalje priključen na aparate za disanje, potvrđeno je u UKC Republike Srpske.

ПОЗНАТО СТАЊЕ ДЕВОЈЧИЦЕ КОЈОЈ СУ ПОГИНУЛЕ МАЈКА И СЕСТРА: Ево шта се дешава са малом Софијом

Foto: Avaz

- Pacijent je hospitalizovana na Odelu intezivne nege u zgradi Maternitea UKC RS sa teškim povredama glave. Ona je odvojena od aparata za mehaničku ventiaciju. Njeno zdravstveno stanje je u blagom poboljšanju, s tim da su sve dalje prognoze preuranjene - rekao je anesteziolog dr Dejan Nikić.

Foto: Avaz

Njen otac Zoran Livnjak u sudaru je, takođe, zadobio teške povrede glave.

- Pacijent je i dalje priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožen, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene - navode u UKC RS.

Podsetimo, porodica je stradala 15. avgusta kada je na magistralnom putu Kotor Varoš - Teslić došlo do sudara njihove "fijat maree" sa "audijem A6" kojim je upravljao Goran Bijelac (20) iz Teslića. Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću izazvao Bijelac koji je "audijem" prešao u levu saobraćajnu traku. U trenutku nesreće mladić nije imao vozačku dozvolu koja mu je ranije oduzeta zbog prebrze vožnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!