SOCIJALISTI IZ RS: Otvorena kancelarija Gradskog odbora SPS Bijeljina

S. M.

06. 08. 2020. u 19:15

U BIJELJINI su danas otvorene prostorije Gradskog odbora SPS - Socijalističke partije Srpske, a otvaranju su prisustvovali predsednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsedništva Savo Vulić i generalni sekretar Andrea Dorić.

СОЦИЈАЛИСТИ ИЗ РС: Отворена канцеларија Градског одбора СПС Бијељина

Foto: SPS RS

Šef Povereništva SPS za Grad Bijeljinu Srđan Mijatović poručio je da će SPS u Bijeljini opravdati povjerenje rukovodstva partije kao i građana koji su već dali podršku Socijalistima.

- Radom i rezultatima ćemo opravdati povjerenje građana, a uz podršku rukovodstva partije izborićemo se za napredak i bolje uslove života za sve građane Bijeljine, poručio je Mijatović.

Predsednik SPS Goran Selak pozvao je građane Bijeljine, a posebno mlade ljude da se uključe u tim SPS i da zajedno sa građanima rade na rešavanju problema i da daju svoje sugestije ideje za razvoj grada.

Foto: SPS RS

- Svaka ideja i svaka sugestija su dobrodošle, a posebno apelujem na mlade da se pridruže našem timu i da se zajedno borimo za budućnost Bijeljine. SPS je nova energija na političkoj sceni i već sada smo uvjereni da ćemo rezultatima opravdati dosadašnji rad i postati nezaobilazan faktor u kreiranju politika kako na nivou Bijeljine, tako i u Republici Srpsko - istakao je Selak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)