SOCIJALISTI IZ RS: Otvorena kancelarija Gradskog odbora SPS Bijeljina

S. M.

06. 08. 2020. u 19:15

U BIJELjINI su danas otvorene prostorije Gradskog odbora SPS - Socijalističke partije Srpske, a otvaranju su prisustvovali predsednik SPS Goran Selak, potpredsjednik Maksim Skoko, član Predsedništva Savo Vulić i generalni sekretar Andrea Dorić.

СОЦИЈАЛИСТИ ИЗ РС: Отворена канцеларија Градског одбора СПС Бијељина

Foto: SPS RS

Šef Povereništva SPS za Grad Bijeljinu Srđan Mijatović poručio je da će SPS u Bijeljini opravdati povjerenje rukovodstva partije kao i građana koji su već dali podršku Socijalistima.

- Radom i rezultatima ćemo opravdati povjerenje građana, a uz podršku rukovodstva partije izborićemo se za napredak i bolje uslove života za sve građane Bijeljine, poručio je Mijatović.

Predsednik SPS Goran Selak pozvao je građane Bijeljine, a posebno mlade ljude da se uključe u tim SPS i da zajedno sa građanima rade na rešavanju problema i da daju svoje sugestije ideje za razvoj grada.

Foto: SPS RS

- Svaka ideja i svaka sugestija su dobrodošle, a posebno apelujem na mlade da se pridruže našem timu i da se zajedno borimo za budućnost Bijeljine. SPS je nova energija na političkoj sceni i već sada smo uvjereni da ćemo rezultatima opravdati dosadašnji rad i postati nezaobilazan faktor u kreiranju politika kako na nivou Bijeljine, tako i u Republici Srpsko - istakao je Selak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)