"ZA NAS JE MANASTIR OSTROG NAJVEĆA SVETINJA!" Policajci iz Banja Luke krenuli peške da se poklone moštima Svetog Vasilija

S. M.

14. 07. 2020. u 13:28

PRIPADNICI Službe obezbeđenja u Kazneno popravnom zavodu Banjaluka Duško Banjac i Branko Jelovac krenuli su peške u manastir Ostrog, u čast svojih preminulih kolega Branislava Ernauta - Kiće i Vanje Kršića.

ЗА НАС ЈЕ МАНАСТИР ОСТРОГ НАЈВЕЋА СВЕТИЊА! Полицајци из Бања Луке кренули пешке да се поклоне моштима Светог Василија

Foto: Novosti

Banjac i Jelovac su krenuli 11. jula u 03 časa ispred Hrama Hrista Spasitelja u Banjaluci, putovanje bi trebalo da traje oko 10 dana, a u manastiru Ostrog pokloniće se moštima Svetog Vasilija.

- Pripremili smo se za napor i noći na otvorenom, za nas je manastir Ostrog najveća srpska svetinja, a fizički napori su tu da nas podsete na isposnički život Svetog Vasilija, kažu policajci.

Foto: Novosti

Za ovo pokloničko putovanje dobili su podršku radnih kolega, porodice kao i rukovodstva KPZ. Sa Banjcem i Jelovcem je u Bugojnu razgovarao direktor Kazneno popravnog zavoda Banjaluka Goran Selak od kojeg su takođe dobili veliku podršku za ovo putovanje.

- Došao sam da obiđem naše poklonike i da im zahvalim, pružim podršku i poželim sreću u nastavku njihovog putovanja, rekao je Selak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna