M:TEL NA MOSTARSKOM SAJMU PRIVREDE: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana (FOTO)

Promo

16. 04. 2024. u 15:29

KOMPANIJA m:tel dio je 25. Sajma privrede u Mostaru u okviru kojeg će do 20. aprila predstaviti najmodernija rješenja za poslovne korisnike pred 800 izlagača iz više od 30 država svijeta.

М:ТЕЛ НА МОСТАРСКОМ САЈМУ ПРИВРЕДЕ: Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана (ФОТО)

Foto: m:tel PR

Svečanom otvaranju ovogodišnjeg Sajma prisustvovala je i generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan, koja je poručila da je m:tel kao dio Telekom Srbija grupe ključan partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana.

- Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor velikog dela korisnika u zemljama regije u kojima poslujemo jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija. Izuzetno smo zadovoljni što kao najveća srpska investicija u BiH beležimo uspešne rezultate iz godine u godinu, i što korisnicima možemo ponuditi najkvalitetniju mrežu i rešenja koja će njihove biznise postaviti na svetski nivo - rekla je Trivan i podsjetila da je m:tel u 2023. godini verifikovan kao najbolja mreža u BiH od strane dva međunarodna revizora.

Foto: m:tel PR

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan posjetila je i Nacionalni paviljon Srbije, gdje je dočekala delegaciju koju je predvodio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a u okviru kojeg je 26 kompanija iz različitih sektora predstavilo svoju ponudu i mogućnosti regionalnog povezivanja.

Izložbenu postavku kompanije m:tel posjetili su Andrej Plenković, premijer Hrvatske koja je i zemlja partner ovogodišnjeg sajma i Borjana Krišto, predsjedavajuća Savjeta ministara Bosne i Hercegovine koji su se upoznali sa poslovanjem i rezultatima m:tel-a.

Foto: m:tel PR

ICT rješenja po mjeri vašeg biznisa

U izložbenom dijelu kompanije m:tel, koji se nalazi u paviljonu 2 Mostarskog sajma, posjetioci će moći pogledati najnovije uređaje vodećih brendova telefona i druge opreme, te se kroz B2B susrete upoznati sa ICT rješenjima m:tel-a kao i mogućnostima njihove implementacije u sopstvene biznise.

- Fokus B2B susreta sa potencijalnim korisnicima naših ICT rješenja biće na Smart home i building rješenjima koja su namijenjena prvenstveno investitorima koji grade nove stambene objekte i vlasnicima stambenih prostora kao krajnjim korisnicima Smart Home rješenja. Raduju nas razgovori i sa predstavnicima lokalnih zajednica kojima možemo postati siguran tehnološki partner kroz Smart City rješenja, koja objedinjuju nadzor komunalne infrastrukture u jednom gradu - rekao je Vladimir Orlović, direktor Sektora za analitiku i prodaju poslovnih rješenja kompanije m:tel.

Foto: m:tel PR

Mostarski sajam privrede po broju izlagača i posjetilaca, najznačajnija je i najveća sajamska izložba u Bosni i Hercegovini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila