SANJA VULIĆ SE NE PLAŠI MUDŽAHEDINA: Ne postoje pretnje koje mogu nadvladati moj srpski ponos

Tanjug

07. 02. 2024. u 14:35

ŠEF kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić istakla je za RTRS da se ne plaši pretnji iz FBiH sve dok je MUP Srpske dobro organizovan. Dobila je pretnje da joj je život ugrožen, koje su poslate sa više naloga na društvenim mrežama, a među onima koji joj prete je i bivši pripadnik odreda "El mudžahedin" Sanin Musa.

САЊА ВУЛИЋ СЕ НЕ ПЛАШИ МУЏАХЕДИНА: Не постоје претње које могу надвладати мој српски понос

Foto SNSD

Istakla je da ništa ne očekuje od pravosudnih institucija BiH.

- Nećemo dozvoliti da nas neko ućutka i otera, jer ovo su pretnje i srpskom narodu - istakla je Vulićeva.

Navela je da bosanski muslimani žele incidente.

- Rade na razgradnji Dejtonskog sporazuma u sprezi sa američkom i britanskom ambasadom. Mi nećemo ćutati. Ne postoje pretnje koje mogu nadvladati moj srpski ponos - navela je Vulićeva.

Podsećamo, Sanja Vulić je dobila pretnje da joj je život ugrožen, koje su poslate sa više naloga na društvenim mrežama, a među onima koji joj prete je i bivši pripadnik odreda "El mudžahedin" Sanin Musa.

Vulićeva je pretnje prijavila Policijskoj upravi Doboj, a dobila ih je nakon suđenja predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, u ponedeljak u Sudu BiH u Sarajevu. Musa Vulićevu naziva "vlahinjom", a povodom navodnih poziva na njegovo hapšenje poručuje joj: "E, pa nećeš, vlahinjo svetosavska, makar mi to zadnje u životu bilo".

Uz razne psovke, nazive "četnikuša", sa naloga na Instagramu pod imenom "Danijel" poručeno joj je "ubrzo ćete nestati", i da se "i ta Republika Srpska ukida ubrzo i doći će do rata, a prva si ti na meti". Sa istog naloga je poručeno i da je "vrlo malo života ostalo i onima koji provociraju", a svoju poruku završava sa "tekbir", prenela je SRNA.

Musa, lider političkog pokreta "Vera, narod, država", zagovarao je okupljanje svojih pristalica ispred Suda BiH povodom suđenja predsedniku Republike Srpske, uz pretnje upućene građanima koji podržavaju Milorada Dodika. Suđenje Dodiku je održano u ponedeljak u Sudu BiH u Sarajevu, a ispred zgrade ove pravosudne institucije dolazak predsednika Republike Srpske podržan je snažnim aplauzom okupljenih građana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)