STANIVUKOVIĆ: Đajiću, izađi mi na "crtu"

S. MIŠLjENOVIĆ

24. 06. 2023. u 10:00

SUKOB između SNSD i Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banjaluke, oko rada Skupštine grada, došao je do tačke pucanja, a to bi mogao biti opoziv prvog čoveka Banjaluke. Predsednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka, Vlado Đajić, kaže da ponašanje i potezi aktuelnog gradonačelnika u vođenju grada zaslužuju da se pokrene njegov opoziv, što ne traže samo SNSD i koalicioni partneri, već i brojni građani, pa i radnici Gradske uprave.

СТАНИВУКОВИЋ: Ђајићу, изађи ми на црту

Foto A. Čavić

- Oni su razočarani u njega, jer je glumio poštenjačinu, a pokazao je da se ponaša sasvim suprotno od onoga u šta se pretvarao. On misli samo na sebe i pojedince oko sebe - rekao je Đajić novinarima nakon što je posetio gradski parlament na poziv predsednika Skupštine Banjaluke Ljube Ninkovića.

On je rekao da je zrelo i realno da se razmisli o opozivu Stanivukovića jer on ne zna ništa raditi, a pogotovo voditi grad u kome, kako kaže, vlada haos.

Draško Stanivuković odgovorio je na prozivke predsednika Gradskog odbora SNSD Banjaluka, Vlade Đajića, koji je i tokom posete Gradskoj upravi ponovo pričao o opozivu gradonačelnika.

"Službeni put" u šorcu


Đajić je poručio da je potrebno da se redovno održavaju sednice Skupštine Banjaluke u interesu građana, a ne da Stanivuković ide na "službeni put" u šorcu, kupaćim gaćicama i na svojoj jahti, iako je preko potrebno da se grad razvija.

- Cilj je da se u Banjaluci radi u interesu građana i Srpske, a ne u interesu Stanivukovića i pojedinaca oko njega, rekao je Đajić.

- Godinu i po dana pričaš o opozivu, a nikako da skupiš hrabrost da ga pokreneš. Načini taj korak već jednom ili mi stani na "crtu" kao protivkandidat, pa da i ti postaneš politička prošlost. Sve ostalo je samo šuplja priča i zamajavanje koalicionih partnera od kojih navodno čekaš saglasnost i nekolicine ljudi oko sebe koji uopšte veruju u tu mogućnost - objavio je Stanivuković na svom Tviter nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?