POGINUO PEŠAK, UHAPŠEN VOZAČ: Mladić iz Drvara "golfom" pokosio muškarca

Srna

10. 04. 2022. u 14:40

ŠEZDESETSEDMOGODIŠNJI pešak čiji su inicijali Ž.D. iz Drvara poginuo je u saobraćajnoj nesreći u ovom mestu kada ga je udarilo vozilo, čiji je vozač L.B. (31) uhapšen.

ПОГИНУО ПЕШАК, УХАПШЕН ВОЗАЧ: Младић из Дрвара голфом покосио мушкарца

Foto: V. Mitrić

Drvarska policija noćas u 2.45 časova zaprimila je dojavu da na putu za Zavođe nepomično leži muška osoba, nakon čega je na mesto događaja izašla policija i ekipa Doma zdravlja Drvar, rekao je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

On kaže da je pešak Ž.D. davao znakove života, pa je sanitetom upućen u Kantonalnu bolnicu u Livnu, ali je tokom puta preminuo.

– Policija je tokom uviđaja došla do saznanja da postoji sumnja da je L.B. iz Drvara prilikom upravljanja vozilom “golf” udario u pješaka – rekao je Vrdoljak.

Vozač “golfa” je uhapšen i nad njim će biti sprovedena kriminalistička obrada.

Vrdoljak je naveo da će telo pješaka biti prevezeno u mrtvačnicu kantonalne bolnice u Livnu gde će biti obavljena obdukcija, a o svemu je upoznat dežurni kantonalni tužilac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD BIJELJINE: Petoro povređenih, među njima i dvoje dece – vatrogasci vadili ljude iz automobila