IZGUBIO BITKU SA VATROM: Tragičan kraj 79-godišnjaka iz Prnjavora

N. ĐURIĆ

23. 11. 2021. u 15:48

SAMO nekoliko časova od nesreće u svom domaćinstvu u prnjavorskom prigradskom naselju Ratkovac, i nakon što je sa teškim opekotinama prebačen u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci, bitku za život izgubio je sedamdesetdevetogodišnji Novo Vinčić (79), saznaju „Novosti“.

ИЗГУБИО БИТКУ СА ВАТРОМ: Трагичан крај 79-годишњака из Прњавора

Foto: TVJ

Tragedija se dogodila u ponedeljak oko podneva, dok je Novo u svojoj sušionici održavao vatru za sušenje mesa, koja mu je iznenada zahvatila odeću i potom sve delove tela. Kolima prnjavorske Hitne pomoći prebačen je u banjalučki UKC sa teškim opekotina.

- Pacijent N. V. (1942) je, uprkos naporima lekara da mu spasu život, preminuo u ponedeljak, 22. novembra, u 20.45 časova - saopšteno je danas (utorak) na upit „Novosti“.

Saznajemo da je Novo važio za dobrog čoveka i uvek spremnog da pruži svoj doprinos u domaćinstvu, u kojem je živeo sa suprugom, ćerkom, zetom i unučadima.

- Tako je bilo i tog kobnog dana, kada ga je u sušari dok je održavao vatru, očito, iznenadio plamen zahvativši mu prvo odeću. Mada plamen nije bio veliki, i to se ispostavilo kobnim, jer je vatra zahvatila sve delove tela, pa nije pomoglo ni to što je uspeo da se nekako izbavi iz sušare. Tu se bespomoćan i srušio. Sa jedva primetnim disanjem prebačen je u UKC, ali mu, nažalost, nije bilo spasa - kazuje naš izvor.

BONUS VIDEO - NOVOSTI NA MESTU EKSPLOZIJE: Opasnost od novih detonacija, čeka se dolazak jos vatrogasnih vozila

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)