SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA MAGISTRALI KOD DRUGOVIĆA: Povređene tri osobe, formirala se kolona

N. Đ.

19. 10. 2021. u 15:44

TROJE Prnjavorčana, muškarac i dve žene, povređeni su u sudaru "škode" i "opela“, u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Klašnice-Prnjavor, u neposrednoj blizini naplatne stanice za auto-put „9. januar“ u Drugovićima.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА НА МАГИСТРАЛИ КОД ДРУГОВИЋА: Повређене три особе, формирала се колона

Foto: FB

"Novosti" saznaju da su sve troje putnika iz "opela", vozač Željko R. i njegove saputnice Sanela R. (42) i Gordana Š. (51), iz prnjavorskog naselja Hrvaćani, kolima laktaške Hitne pomoći prebačeni na Univerzitetsko klinički centar u Banjaluci. Tu im je pružena lekarska pomoć i konstatovane telesne povrede bezopasne po život.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, izvršili su uviđaj na licu mesta saobraćajne nezgode koja se dogodila u ponedeljak oko 17,30 časova u Drugovićima, u kojoj je učestvovao J.B. iz Laktaša sa putničkim automobilom „škoda” i Ž.R. iz Prnjavora sa automobilom marke „opel” i putnici u vozilu S.R. i G.Š. iz Prnjavora. Lica Ž.R., S.R. i G.Š. su u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobili telesne povrede - saopšteno je iz PU Banjaluka.

Iz Auto moto saveza RS saopštili su da je udes prouzrokovao veliku kolonu automobila i višečasovni zastoj saobraćaja, pa su vozila iz pravca Prnjavora preusmeravana na auto-put „9. januar“.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: AUTO ULETEO U DEČJI PARK: Povređeno dete u Mirijevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna