DODIK O GENERALU SAVČIĆU: Ni u ovoj borbi neće biti sam!

S.M.

09. 08. 2021. u 20:24

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da odluka Suda BiH o određivanju pritvora predsedniku BORS Milomiru Savčiću nema nikakve veze sa pravom i pravdom, već je isključivo politička odluka ove pravosudne institucije.

ДОДИК О ГЕНЕРАЛУ САВЧИЋУ: Ни у овој борби неће бити сам!

Foto Tanjug

-Republika Srpska pružiće Savčiću svaku vrstu podrške i u ovoj borbi neće biti sam. Ova odluka Suda BiH nije donesena samo protiv generala Savčića, već protiv svakog Srbina u Republici Srpskoj koji ne misli i ne priča onako kako se sviđa Bošnjacima, istakao je Dodik.

Onima koji ovo rade, rekao je Dodik, mogu samo da poručim da ovakvim odlukama i ovakovom politikom neće uplašiti nikoga u Republici Srpskoj, niti će je destabilizovati.

-Ovakim odlukama samo će stvoriti još veći otpor svakog Srbina prema ovakvoj BiH čiji su svi elementi usmereni protov Srba i Srpske, naglasio je Dodik.

Sud BiH odredio je danas pritvor generalu Milomiru Savčića "zbog kršenja mera zabrane u njegovim istupima u javnosti, a njegov advokat Miodrag Stojanović najavio je žalbu na ovu odluku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)