MEĐU OSAM POVREĐENIH I TROJE DECE: Stravična saobraćajna nesreća kod Mrkonjić Grada, povrede zadobilo sedam stranih državljana (VIDEO)

srna

02. 07. 2021. u 21:26

OSAM osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Marčete, na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Ključ.

МЕЂУ ОСАМ ПОВРЕЂЕНИХ И ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Стравична саобраћајна несрећа код Мркоњић Града, повреде задобило седам страних држављана (ВИДЕО)

Foto: Printksrin/Tviter Dnevni avaz

Kako je rekla portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin, u nezgodi učestvovala dva vozila - "reno senik", kojim je upravljao muškarac iz Bihaća čiji su inicijali A.K, sa kojim je bio suvozač E.B. iz Sanskog Mosta, te kombi "transporter" kojim je upravljao vozač iz Travnika čiji su inicijali H.L. sa kojim je bilo sedam saputnika - stranih državljana, među kojima su tri maloletne osobe.

- Vozač "renoa" i njegov saputnik su prevezeni u Dom zdravlja u Jajce, dok je njih šest iz kombija prevezno u mrkonjićki Dom zdravlja, od kojih je dvoje upućeno na dalje lečenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske - navela je Vulinova.

Prema njenim rečima, Policijskoj stanici u Mrkonjić Gradu saobraćajna nezgoda je prijavljena u 15.50 časova, a uviđaj su izvršili službenici Policijske stranice za bezbednost saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)