DARIO I JELENA TUKLI POLICIJU: Alkoholisani supružnici pravili darmar u centru Srpca, potom u stanici MUP

V. N.

06. 06. 2021. u 20:32

Supružnici Dario (27) i Jelena S. (27) iz Gradiške uhapšeni su jer su pijani napali policiju u Srpcu te lakše povredili četvoro policajaca, potvrđeno je u MUP Banjaluka.

ДАРИО И ЈЕЛЕНА ТУКЛИ ПОЛИЦИЈУ: Алкохолисани супружници правили дармар у центру Српца, потом у станици МУП

Ilustracija / Foto Shutterstock

Prema informacijama iz policije, sve se desilo u subotu oko 00.40 u Srpcu.

- Policijskoj stanici Srbac je u 00.40 prijavljeno je da je posle radnog vremena u ugostiteljski objekat ušlo lice D. S., pustilo muziku, selo u baštu ugostiteljskog objekta sa društvom i reklo da ne želi da ode - naveli su iz policije.

Po prijavi su postupili pripadnici Policijske stanice Srbac i upozorili D. S. da napusti ugostiteljski objekat, s obzirom na to da je radno vreme završeno.

- D. S. nije napustio ugostiteljski objekat nego je vređao konobara, na šta mu je policijski službenik izdao naređenje da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira. On je potom fizički napao policijskog službenika, oborivši ga na pod - naveli su iz policije.

Istakli su da je osoba D. S. uhapšena, a tom prilikom je pružala otpor, te je povredila trojicu policijaca.

- Lice J. S. je pokušalo da uđe u prostorije Policijske stanice Srbac, vređajući policijskog službenika. Policajac je izdao naređenje da prestane sa nedoličnim ponašanjem, na šta se J. S. oglušila i fizički napala policijskog službenika, te je uhapšena - navedeno je u saopštenju.

Alkotestiranjem je kod bračnog para utvrđeno prisustvo alkohola u krvi.

PREKRŠAJNO

O navedenom događaju je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da oni budu ispitani na navedene okolnosti, a protiv D. S. sledi i podnošenje zahteva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenog prekršaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a