ČOKOLADNI MUS OD DVA SASTOJKA: Klasičan recept koji će vas oduševiti jednostavnošću! (RECEPT/VIDEO)
IDEALAN recept za sve ljubitelje čokolade!
Zasladite se domaćim čokoladnim musom, koji se lako pravi, a ima bogat ukus.
Recept za čokoladni mus
Sastojci:
400 g crne čokolade
čokoladni toping
jedna pomorandža i par listića nane
Priprema:
1) Čokoladu istopite na pari. Mešajte kako bi bila glatka i bez grudvica.
2) Ostavite da se prohladi, pa u nju dodajte 2 šolje šlaga ili umućenu slatku kremu. Dobro promešajte kako bi se sjedinilo.
3) Smesu sipajte u špric. Na dno čaše sipajte toping od čokolade, zatim špricem nafilujte polovinu čaše ili druge posude, stavite komadiće pomorandže i par listića nane i ponovo nafilujte.
Prijatno!
Za još recepata zapratite nas na Viberu.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
NAPRAVITE SAMSU: Recept za tradicionalnu pitu sa sirom (VIDEO)
02. 08. 2023. u 07:00
INTEGRALNI HLEB BEZ KVASCA: Ne goji, a čuva i vaše zdravlje (RECEPT)
01. 08. 2023. u 11:00
SATARAŠ SA MLADIM KROMPIRIĆIMA: Omiljeni letnji ručak! (RECEPT/VIDEO)
20. 07. 2023. u 17:08
ČOKOLADA I ORASI ZA SAVRŠEN SLATKIŠ: Sprema se brzo i lako (VIDEO)
15. 07. 2023. u 16:31
ZAHAROVA ZAGRMELA: Nemačka odbija da prizna genocid!
PORTPAROLKA ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da je Berlin odbio da prizna blokadu Lenjingrada od Trećeg rajha kao čin genocida.
23. 05. 2024. u 12:50
SKANDAL U UN: Pogledajte ko će u ime Crne Gore glasati da su Srbi genocidan narod!
SAVETNIK Misije Crne Gore u Ujedinjenim nacijama Damir Šabanović najverovatnije će biti osoba koja će podići ruku za glasanje zvanične Podgorice u Ujedinjenim nacijama o rezoluciji o genocidu u Srebrenici!
23. 05. 2024. u 13:15
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice
NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.
22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57
Komentari (0)