SPREMA se jednostavno a svaki zalogaj se pamti.
Povezane vesti
DODAJTE PRILOG PO ŽELJI I UŽIVAJTE U RAPSODIJI UKUSA: Cepkani svinjski vrat
CEPKANI svinjski vrat, pa još obložen sosom, prosto prste da poližete.
12. 03. 2024. u 11:00
RUČAK DANA - ŠKEMBIĆI U SAFTU: Tradicionalni specijalitet sa juga Srbije
Škembići u saftu su jelo tipično za jug Srbije, a dok ga jedni obožavaju, drugi ne mogu da ga smisle.
05. 03. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
PITA SA JAGODAMA I PUDINGOM: Ukus koji ćete obožavati
Kombinacija ovog voća sa plazmom i pudingom će osvojiti vaša čula.
13. 05. 2024. u 21:52
KIFLICE SA MAKOM: Toliko su vazdušaste i mekane, da nećete moći prestati da ih jedete
Kiflice sa makom oduševiće svakog ko ih proba.
13. 05. 2024. u 20:00
BELA RADA TORTA : Neprevaziđena kombinacija oraha i čokolade
Bela rada je zanimljiva starinska torta koja izgleda kao čuveni cvet bela rada. Pravi se od kora koje se premazuju filom od oraha, a onda se urolaju i seku u obliku kruga. Krugove kora ređate u obliku cveta i premazujete čokoladnim filom, a neke domaćice koriste i poznati poslastičarski fil.
13. 05. 2024. u 19:00
DOMAĆA ČORBA SA PILEĆOM DŽIGERICOM: Nema ništa lepše od domaće vruće čorbice
Ovu čorbu ćete zavoleti na prvi zalogaj. Džigerica spremljena na ovaj način neće biti žilava već će se topiti u ustima, a sve to jer se pre stavljanja u čorbu potapa u mleko na pola sata.
13. 05. 2024. u 17:46
MUSAKA OD SLATKOG KUPUSA: Jelo sa kojim nikada nećete pogrešiti
Osim što je sveobuhvatan obrok, pun povrća, mesa, jaja i pavlake, izuzetno je ukusan.
13. 05. 2024. u 10:22
Komentari (0)