PRELIV ZA PITU KOJI KORISTE PEKARI: Biće u isto vreme i hrskava i meka a svi će vas pitati u čemu je tajna pripreme
16. 09. 2023. u 12:38
Mali saveti velikih pekarskih profesionalaca koje možete primeniti kod kuće.
Povezane vesti
DA VAM PITA BUDE KAO IZ PEKARE, MEKANA I SOČNA: Tajna je u prelivu koji pekari koriste, a mi vam donosimo recept
Pita će biti bogatija od bilo koje druge, samo je potrebno da premažete kore ovim prelivom!
10. 04. 2024. u 09:00
Najnovije iz rubrike
KAKO DA NAPRAVITE DOMAĆI KVASAC: Postoje čak 3 varijante, bolji je od kupovnog i lako se pravi
Kvasac je kiselo testo i neophodan je za pravljenje raznog testa i hleba. Pored kupovnih, postoje razne domaće verzije koje se lako prave.
28. 05. 2024. u 17:00
POPULARNI ČIZKEJK SAN SEBASTIAN: Ovo je definitivno najkremastiji kolač koji ćete probati
Kada neko kaže čizkejk, odmah pomislimo na koru od keksa, kremastu sredinu i preliv od voća, ali kad probate ovaj, potpuno drugačiji, čizkejk koji se peče u rerni, sve što ste do sad jeli pašće u zaborav.
28. 05. 2024. u 15:00
PIKANT PILETINA SA SUSAMOM: Savršen ručak za celu porodicu
Ova vrsta mesa je uvek dobar izbor.
28. 05. 2024. u 13:49
DOMAĆI SLANI ŠTAPIĆI: Hrskavi, jeftini, a tako ukusni
Savršeni slani štapići - meki i vazdušasti kao iz pekare.
28. 05. 2024. u 13:00
UKUSNO I JEDNOSTAVNO: Musaka sa zeljem, ručak koji svima prija
Musaka sa zeljem je mnogima omiljeni način pripreme ovog jela, i to sa razlogom. Recept je vrlo jednostavan i zaista ga svako može ispratiti.
28. 05. 2024. u 11:00
Komentari (0)