MAFINI SA KOKOSOM I ČOKOLADOM: Omiljeni dezert svakog deteta
Gotovi su za 20 minuta i garantujemo da ukusnije mafine skoro niste probali .
![МАФИНИ СА КОКОСОМ И ЧОКОЛАДОМ: Омиљени дезерт сваког детета МАФИНИ СА КОКОСОМ И ЧОКОЛАДОМ: Омиљени дезерт сваког детета](/data/images/2024-05-15/483487_shutterstock-mafini_fmob.jpg)
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 2 jajeta,
- 225 g brašna,
- 100 g šećera,
- vanilin šećer,
- 2 male kašike praška za pecivo,
- 100 g seckane čokolade,
- 80 ml ulja,
- izrendana kora limuna,
- 50 g kokosa,
- 100 ml mleka
Priprema:
Jaja dobro izmešati sa šećerom i vanilinim šećerom. Dodavati ostale sastojke. Prvo mleko i ulje pa tek onda brašno pomešano sa kokosom, praškom za pecivo i korom limuna. Na samom kraju dodati parčiće čokolade. Raspodeliti masu u kalupe i staviti mafine da se peku 20-25 min. na 180 stepeni.
BONUS SADRŽAJ
Predstavljamo vam riznicu podataka koji ne govore samo o sastavu jela, već i o jednom načinu života kada se imalo vremena za dugu pripremu jela i kada je cela porodica sedela za stolom. Učinite korak ka očuvanju domaće kulinarske tradicije od zaborava i poručite ovu zaista vrednu knjigu na linku: Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje.
Turska kuhinja je ostavila neizbrisiv trag na kuhinju balkanskih naroda. U ovoj knjizi ćete pronaći vekovima stare recepte koji su pažljivo odabrani kako biste vašu kuhinju podigli na zavidan nivo. Poručite na ovom linku i krenite putem večnih ukusa koje svi obožavaju: TURSKA KUHINjA sa vekovnim receptima.
Ova knjiga nije samo običan kuvar, već i neverovatna priča o Italiji, njenoj istoriji, običajima i kulturi. Otkrijte najveća dostignuća italijanske kulinarske umetnosti na jedinstvenom putovanju Apeninskim poluostrvom u društvu kuvara Akademije Barila. Poručite na linku: Italijanska kuhinja: recepti s potpisom starih majstora.
JEREMY PANG, osnovao je 2009. školu woka, jedinu azijsku školu u središtu Londona. Jedinstven dar da svoje znanje prenese polaznicima na pristupačan i zanimljiv način ubrzo mu je doneo priznanje autoriteta u svijetu kineske kuhinje. Za ovu knjigu kažu da je remek-delo, poručite je još danas: Kineska kuhinja - izvorni kineski recepti.
Preporučujemo
![ČEDA JOVANOVIĆ NAPRAVIO HAOS U STUDIJU! Napao voditelja, pa mu poručio: Mirdita i treba da bude na Vidovdan! ČEDA JOVANOVIĆ NAPRAVIO HAOS U STUDIJU! Napao voditelja, pa mu poručio: Mirdita i treba da bude na Vidovdan!](/data/images/2024-06-17/497292_mixcollage-17-jun-2024-02-28-pm-800_kf.jpg?time=1718630000)
ČEDA JOVANOVIĆ NAPRAVIO HAOS U STUDIJU! Napao voditelja, pa mu poručio: "Mirdita i treba da bude na Vidovdan!"
ČEDOMIR Jovanović, predsednik LDP-a, napao je Miloša Radenkovića, voditelja jutarnjeg programa na televiziji "Prva", i pitao ga zbog čega ne uzme pušku i ne ode u vojsku i izazvao opšti haos u studiju u kojem je bio i Vojislav Šešelj, lider radikala.
17. 06. 2024. u 14:30
![VUČIĆ JE MOJ PRIJATELJ, HRABAR LIDER I PATRIOTA Bivši predsednik oštro: Ovo što je Moldavija uradila Srbiji je sramota VUČIĆ JE MOJ PRIJATELJ, HRABAR LIDER I PATRIOTA Bivši predsednik oštro: Ovo što je Moldavija uradila Srbiji je sramota](/data/images/2022-07-15/248260_igor-dodon_kf.jpg?time=1718614894)
"VUČIĆ JE MOJ PRIJATELj, HRABAR LIDER I PATRIOTA" Bivši predsednik oštro: Ovo što je Moldavija uradila Srbiji je sramota
BIVŠI predsednik Moldavije Igor Dodon izjavio je da je siguran da je većina građana Moldavije protiv odluke vlasti te zemlje da u Generalnoj skupštini UN podrži i glasa za rezoluciju o navodnom genocidu u Srebrenici.
17. 06. 2024. u 10:50
![ZAŠTO JE BAJAGA IZBAČEN IZ RIBLJE ČORBA: Bora se prisetio najtežih trenutaka - Depresija, hteo sam da prestanem da pevam ZAŠTO JE BAJAGA IZBAČEN IZ RIBLJE ČORBA: Bora se prisetio najtežih trenutaka - Depresija, hteo sam da prestanem da pevam](/data/images/2024-06-17/497468_84655-17287-ribljacorbaprobaarena1903201310-ig-ig_kf.jpg?time=1718648539)
ZAŠTO JE BAJAGA IZBAČEN IZ "RIBLjE ČORBA": Bora se prisetio najtežih trenutaka - "Depresija, hteo sam da prestanem da pevam"
FRONTMEN legendarne rok grupe "Riblja čorba" napisao je brojne hitove, kako za svoj bebd, tako i u saradnji sa kolegama i prijateljima.
17. 06. 2024. u 20:22
Komentari (0)