PRVI SNIMAK NAPADA NA GAZU: Poginuo komandant Hamasa - ne zna se tačan broj žrtava (VIDEO)

Novosti onlajn

10. 05. 2021. u 19:41

PALESTINSKO ministarstvo zdravlja saopštilo je da je devetoro poginulo u pojasu Gaze tokom izraelskog napada. Prema navodima palestinskih medija, među poginulima je i troje dece.

ПРВИ СНИМАК НАПАДА НА ГАЗУ: Погинуо командант Хамаса - не зна се тачан број жртава (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Telegram

Izraelska vojska potvrdila je raketni napad na pojas Gaze, i da su u tom napadu poginula tri pripadnika Hamasa, objavio je „Harec“ .

Na društvenim mrežama pojavio se satelitski snimak napada: 

Palestinsko ministarstvo zdravlja saopštilo je da je devetoro poginulo u pojasu Gaze tokom izraelskog napada. Prema navodima palestinskih medija, među poginulima je i troje dece. Izraelska vojska potvrdila je raketni napad na pojas Gaze, i da su u tom napadu poginula tri pripadnika Hamasa, objavio je „Harec“ .

Kako prenosi „Jerusalim post“, među ubijenim članovima Hamasa je i jedan od komandanata, koji je bio cilj izraelske vojske.

Podsetimo, palestinska organizacija "Hamas", prethodno je raketirala Jerusalim nakon isteka ultimatuma upućenog izraelskoj vladi da povuče bezbednosne snage iz kruga džamije Al Aksa. Nakon raketiranja Jerusalima, evakuisan je izraelski parlament, a duž granice sa Gazom, Izrael je pojačao snage.

Više o tome pročitajte u posebnoj vesti KLIKOM ODVE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!