IZRAELSKA VOJSKA UZVRATILA HAMASU: Raketirana Gaza, broje se mrtvi - poginuo i komandant

Novosti onlajn

10. 05. 2021. u 19:08

PALESTINSKO ministarstvo zdravlja saopštilo je da je devetoro poginulo u pojasu Gaze tokom izraelskog napada. Prema navodima palestinskih medija, među poginulima je i troje dece.

ИЗРАЕЛСКА ВОЈСКА УЗВРАТИЛА ХАМАСУ: Ракетирана Газа, броје се мртви - погинуо и командант

Foto: Printskrin

Izraelska vojska potvrdila je raketni napad na pojas Gaze, i da su u tom napadu poginula tri pripadnika Hamasa, objavio je „Harec“ .

Kako prenosi „Jerusalim post“, među ubijenim članovima Hamasa je i jedan od komandanata, koji je bio cilj izraelske vojske.

Palestinska organizacija "Hamas", prethodno je raketirala Jerusalim nakon isteka ultimatuma upućenog izraelskoj vladi da povuče bezbednosne snage iz kruga džamije Al Aksa. Nakon raketiranja Jerusalima, evakuisan je izraelski parlament, a duž granice sa Gazom, Izrael je pojačao snage.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu