DIZNILEND SE OTVARA U APRILU? Iako je područje u tamnocrvenoj zoni, uprava se nada poboljšanju situacije

Tanjug

10. 03. 2021. u 10:23

GLAVNI direktor grupacije Dizni Bob Čapek očekuje da će najveći zabavni park na svetu Diznilend biti otvoren do kraja aprila, zahvaljujući odluci kalifornijskih vlasti o popuštanju epidemioloških mera nakon pada broja zaraženih korona virusom u toj državi, prenosi SEEbiz.

ДИЗНИЛЕНД СЕ ОТВАРА У АПРИЛУ? Иако је подручје у тамноцрвеној зони, управа се нада побољшању ситуације

Foto: Free Images Pixabay

- Nadamo se da će se situacija i dalje popravljati i da ćemo do kraja aprila moći da otvorimo naše parkove za posetioce uz ograničenje kapaciteta - kaže Čapek.

Naveo je da će u narednih nedelju dana biti objavljen datum otvaranja Diznilenda.

Kalifornija je u petak izvestila da bi Diznilend i drugi zabavni parkovi, zatvoreni zbog pandemije pre godinu dana, mogli biti otvoreni 1. aprila ako njihov okrug više ne bude u "tamnocrvenoj zoni”, području najvećeg rizika po kalifornijskim merilima.

Okrug Orindž, u kome je Diznilend, još je u "tamnocrvenoj zoni", ali bi za nekoliko nedelja mogao da pređe na niži, crveni nivo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKRAJINA OBORILA RUSKI BOMBARDER: Oglasio se komandant ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva