KOVID ŽURKE NISU POPULARNE SAMO U SRBIJI: Više od 100 okupljenih u lokalu u Parizu

STOTINAK osoba tajno su se okupile u noći između subote i nedelje na žurci ispod perifernog autoputa oko Pariza, iako u zemlji vlada policijski čas uz zabranu okupljanja od 18 sati do 6 ujutro.

КОВИД ЖУРКЕ НИСУ ПОПУЛАРНЕ САМО У СРБИЈИ: Више од 100 окупљених у локалу у Паризу

Foto: Tanjug/AP Photo/Lewis Joly

Žurku je slučajno otkrio novinar, koji se s posla vraćao kući. Prateći grupu mladih, posle nekoliko minuta hodanja mračnim hodnikom, naišao je na napuštenu prostoriju u kojoj je sve bilo unapred organizovano, uz binu za igru, muzičku opremu i di-džeja.

Novinar je snimio ceo događaj. Niko osim njega nije nosio masku, a nisu poštovane ni mere distanciranja. Ulaz se nije naplaćivao, a pilo se piće koje je svako poneo sa sobom.

Policija je intervenisala oko 1 sat ujutro, zaplenila opremu i privela petoro organizatora, koji rizikuju godinu dana zatvora i 15.000 evra kazne.  

Takođe u pariskom regionu, policija je istovremeno otkrila stotinak učesnika na tajnoj zabavi na jednom stadionu u blizni aerodroma "Orli". Učesnici su na policiju bacali predmete koje su im se našli pri ruci, a jedan policajac je povređen. Privedeno je pet osoba, među kojima i troje organizatora. Ispisano je i 59 prekršajnih kazni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NEMCI ZARAĐUJU MILIJARDE NA UKRAJINI: Berlin neće da šalje vojnike u rat, ali planira da dobije mnogo para na prodaji oružja