"BIL JE SEKSUALNI PREDATOR": U posthumnoj knjizi glavna akterka "afere Monika" otkriva Klintonove - dva najkorumpiranija političara na svetu

Dubravka Savić

21. 11. 2020. u 22:18

KLINTONOVI su veliki jadnici!

БИЛ ЈЕ СЕКСУАЛНИ ПРЕДАТОР: У постхумној књизи главна актерка афере Моника открива Клинтонове - два најкорумпиранија политичара на свету

Foto AP

Tvrdi ovo u knjizi "Korpa puna jadnika" Linda Trip, glavni pokretač "afere Levinski", zbog koje je pokrenut opoziv tadašnjeg predsednika SAD Bila Klintona. Ovo "zaveštanje" Tripove pojaviće se u Americi 8. decembra, osam meseci pošto je autorka u 70. godina preminula od raka pankresa. U trenutku kada je demokratska administracija na pragu povratka u Belu kuću, Tripova, u delovima knjige koje prenose zapadni mediji, tvrdi da je bivši predsednik SAD trebalo da bude "registrovan kao seksualni prestupnik". Nekadašnju prvu damu, nekadašnju državnu sekretarku i kandidatkinju za predsednicu SAD Hilari Klinton, koja je u Bajdenovoj administraciji već viđena kao ambasadorka SAD u Ujedinjenim nacijama, opisuje kao beskrupuloznu ženu žednu vlasti.

- Klintonovi su dva najkorumpiranija politička operativca koja su ikad hodala svetskom scenom - tvrdi Tripova.

Svojevremeno zaposlena u Beloj kući i Pentagonu, Tripova se "proslavila" tajnim snimcima nekadašnje stažistkinje u Ovalnom kabinetu Monike Levinski, koji su uveli, u godini dok se pripremalo bombardovanje Srbije, Bila Klintona u proces impičmenta. Tripova tvrdi da se tadašnja prva dama koristila istim "prljavim trikovima" kao nekadašnji predsednik Ričard Nikson, koji je zbog "afere Votergejt" podneo ostavku.

- Ništa nije moglo da spreči Hilari da ostvari glavni cilj, osam godina na čelu Amerike - navodi Tripova.

To je, dodaje, uključivalo kontrolu svih skandala tokom Bilove administracije, od "Vajtvotera", preko "Filgejta", "Travelgejta", uz nebrojene erupcije koje je sa raznim ženama izazvao Bil "neumornom serijskom zavisnošću od žena".

Tripova, koja je radila na svojim memoarima do iznenadne smrti, zajedno sa advokatom Denisom Karstensom, piše da su seksualne "porcije" bile Klintonova dnevna potreba, pa su žene non-stop uletale u Ovalni kabinet da ga zadovolje. Stažistkinja Monika Levinski sa svoje 22 godine bila je delić njegove seksualne lepeze sa svojim posetama kabinetu, nikad dužim od 10 minuta.

MONIKA ZAVRŠILA U “SIBIRU”

- Bil, narcistički seksualni predator, nije shvatao u šta se ona pretvara, sve dok nije rešio da je se otarasi - navodi Linda Trip.

Monika je sklonjena iz njegovog vidokruga u Pentagon, koji su zvali "Sibir", aprila 1996. godine. Tu je Linda upoznala znatno mlađu devojku, koja je počela da joj se ispoveda o umišljenoj romansi sa "velikim Njim" kako je zvala Bila kada je bila dobre volje, ili "velikim čudovištem", kada je bila neraspoložena i pretila samoubistvom.

- Tokom godina su bile stotine žena. Klinton je posvećivao ogromnu količinu vremena zadovoljenju svojih nezajažljivih želja, baš kao i njegovo osoblje, koje ga je pokrivalo - navodi Tripova.

Kada bi bespomoćne žrtve zapretile da će izaći u javnost, Klintonova mašinerija svaljivala je teret na njihova leđa, politikom lične destrukcije. Mediji bi, kaže Tripova, doveli u pitanje kredibilitet tih žena, i one bi bile osramoćene.

- Moramo samo da ih uništimo - govorila bi Hilari često o listama neprijatelja, uključujući i žene koje su govorile o Bilovom sirovom zlostavljanju.

Tripova, koja je 1993. i 1994. godine radila sa predsednikovim osobljem iz Ovalnog kabineta, u svojim memoarima je koristila lične dnevnike koje je vodila godinama.

- Hilari je svesno prikrivala Bilove seksualne nagone, koji su se otimali kontroli. To je morala da čini ukoliko je želela da ostvari ono što je smatrala svojim pozivom, da postane predsednica SAD. I tu nije bilo milosti - ističe Tripova.

Ta nemilost ispoljavala se, dodaje, jezikom "od koga bi se i mornar postideo":

- Ti j...ni kučkin sine! - vikala je na Bila često, što je izašlo i u javnost kada je gubio kongresnu bitku za Arkanzas 1974. godine.

Bil je nju nazivao "p....kom". Oboje su, inače, ovaj termin često koristili za žene.

Foto AP

Tripova kaže da su oboje glumili u javnosti godinama, držeći se za ruke samo pred kamerama. Svakodnevno su se borili za moć. Živeli su u paralelnom univerzumu, sa ženama, igrama novca, ljigavim detaljima i privatnim istragama, što Tripova naziva "mafijom iz Litl Roka". Oni njima lojalni su bili nagrađeni kada su uzdigli Klintonove iz Arkanzasa do Bele kuće.

Posebno mesto za Hilari među lojalnima je zauzimao Vins Foster, koji ju je prvi zaposlio u advokatskoj firmi. Za njih se govorilo da su dugo bili u vezi. On je, navodno, bio upućen u sve Hilarine mračne poslove, ona mu je prepuštala sve probleme. Ljubazan i fin po prirodi, izuzetan stručnjak, Foster je 20. jula 1993. godine otišao do parka pored reke Potomak u Vašingtonu i povukao obarač ka sebi. Nije ostavio poruku ni supruzi, ni deci.

Na vest o njegovoj smrti šefica kabineta Klintonove brzo je ispraznila njegov sto, a Lindina sugestija da bi trebalo da se pozove Tajna služba kako bi se zaštitili potencijalni dokazi izazvala je, kaže Tripova, gnevnu reakciju Hilari. Ona nije htela da dozvoli "j...nim goničima" pristup "j...noj kancelariji" pokojnog Fostera. To je bila i poslednja Lindina opaska u Beloj kući. Ubrzo je prebačena u Pentagon.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)