AMERIKANCI SE NISU POVUKLI IZ SIRIJE: Trampa su slagali, a šta planira Bajden u pogledu beskonačnih američkih ratova? (VIDEO)

V. N.

13. 11. 2020. u 19:36

TAKER Karlson, američki novinar i konzervativni politički komentator, komentarisao je moguću spoljnu politiku DŽoa Bajdena.

АМЕРИКАНЦИ СЕ НИСУ ПОВУКЛИ ИЗ СИРИЈЕ: Трампа су слагали, а шта планира Бајден у погледу бесконачних америчких ратова? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Bajden je 2003. bio za invaziju na Irak. U slučaju Bajdena kao predsednika, verovatno će biti promene u američkoj spoljnoj politici, ali pitanje je koliko? Savetnik DŽoa Bajdena Toni Blinken nam je dao nagoveštaj. On je rekao da "prisustvo američkih vojnika u Siriji predstavlja pokazatelj moći".

Taker je zaključio da je Pentagon lagao Trampovu administraciju, te da postoji još američkih vojnika u Siriji.

- Znači, ne napuštamo Siriju, a da li ikada napuštamo Avganistan? Administracija je to planirala to u sledećih mesec dana, ali da li će to uspeti? - pitao je Taker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

eks

13.11.2020. 20:06

Američka politička elita i vojnoindustrijski kompleks čine jezgro ratne i pljačkaške mafije. Oni ne mogu bez ratova, jer u ratovima i pljačkanju drugih država se bogate. Zato Amerikancima ne treba verovati kada govore o miru, demokratiji i ljudskim pravima. Amerikom vladaju pohlepne psihopate i satanisti, čiji imidž je zločin . Amerika je izvor zla - imperija zla .

buki

14.11.2020. 17:33

Povukli su se, ali na sirijske izvore nafte. Osim pljačke ih ništa drugo ne interesuje. Taman za održavanje tog vojnog kompleksa, a nešto i pretekne da dopune u budžet SAD, Kako bi inače, pored toliko izdvajanja za vojsku i naoružanje, a bez ratnog plena, njihova sobarica mogla da ima 10 puta veću platu od naše?