"UNIŠTIĆU DŽOA BAJDENA!" Majka najavljuje osvetu zbog onoga što je Trampov protivkandidat uradio njenom sinu! (VIDEO)

Novosti online

13. 11. 2020. u 16:47

MAJKA Kajla Ritenhausa obećala je da će "srušiti" Džoa Bajdena nakon što je u reklamnoj kampanji na kojoj su beli supremacisti upotrebio fotografiju njenog sina.

УНИШТИЋУ ЏОА БАЈДЕНА! Мајка најављује освету због онога што је Трампов противкандидат урадио њеном сину! (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin

Sin Vendi Ritenhaus, koji ima 17 godina, putovao je iz kuće u Antioka u državi Ilinois u grad Viskonsin u noći 25. avgusta, usred protesta zbog policijske pucnjave na crnca Džejkoba Blejka.

Naoružan puškom, Kajl je upao u gužvu i otvorio vatru, ubivši dva demonstranta, a trećeg ranio.

Vendi, samohrana majka troje dece, rekla je da je Kajl delovao u samoodbrani i napala je Bajdena zbog prikazivanja njenog sina zajedno sa neonacistima u kampanji.

- Srušiću ga - rekla je za Bajdena.

U četvrtak uveče pojavila se u emisiji Takera Karlsona na Fok njuzu i rekla da će tužiti Bajdena zbog klevete nakon što se fotografija njenog sina pojavila u video-snimku Bajdenove kampanje, u kojem je Bajden pozvao Donalda Trampa da osudi bele supremaciste.

Upitana od Karlsona kako se osećala kada je videla svog sina u Bajdenovom snimku, zajedno sa belim supremacistima koji su nosili baklje, ona je odgovorila:

- Kako se usuđuje da to učini mom sinu? To je moj sin i to uradio. I neću ga se odreći, a on nije beli supremacista. Nije rasista. On je moj sin i znam ga i on nije ništa od onoga što je rekao Džo Bajden.

Vendi je rekla da je njen sin "brižan mladić".

- Otišao je u Kenošu da pomogne ljudima i ono što je uradio Džo Bajden, pokazao je sliku i sliku mog sina i označio ga kao belog supremacistu... Ja ću ga srušiti - rekla je Kajlova majka.

Foto: Tviter printskrin

Karlson je pitala zašto misli da je Bajden koristio njenog sina u kampanji.

- Da bi pobedio na izborima. Varalice ne pobeđuju i on je koristio lik mog sina da bi dobio glasove -  rekla je. 

Njen sin je trenutno u zatvoru okruga Kenoša.

Vendi je rekla da je njen sin nameravao da očisti grafite i da je otišao tamo sa medicinskim alatom da pomogne ljudima.

- Policija je trebala pomoći preduzetnicima, umesto da im 17-godišnje dete pomaže - rekla je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu