Ko hoće kod Putina MORA da prođe kroz specijalni TUNEL: Ovako se ruski predsednik štiti od KORONE (VIDEO)

B.VLAHOVIĆ

17. 06. 2020. u 15:33

Informaciju o zaštitnom tunelu prvi su objavili novinari koji stalno prate rad ruskog predsednika

Ко хоће код Путина МОРА да прође кроз специјални ТУНЕЛ: Овако се руски председник штити од КОРОНЕ (ВИДЕО)

Foto: Novosti arhiva

MOSKVA - OD STALNOG DOPISNIKA

Putinov portparol Dmitrij Peskov potvrdio je informaciju da se u predsedničku radnu rezidenciju u Novom Ogorjovu u Podmoskovlju može ući samo kroz dezinficirajući tunel.Takvi tuneli su montirani i u Kremlju.

Iako kod Putina mogu da dođu samo saradnici koji su testirani na koronu svi moraju proći kroz dezinicirajući tunel koji stvara zavesu do sitnih čestica dezinfekcionog rastvora.Tunel je ruske proizvodnje i posle objave te informacije proizvođači su požurili da ga još više reklamiraju.

Inače, ti tuneli su bili montirani kad se jako širila epidemija i Putinovo okruženje je činilo sve da zaštiti svog predsednika.

Svi koji sada dolaze kod Putina su testirani kako ga neko ne bi zarazio koronom.Upravo zato je on i prešao na rad na distanci kad je jedan broj najviših rukovodioca bio zaražen koronom. Jedan od zaraženih je bio i premijer Mihail Mišustin i još nekoliko ministara.Portparol Dmitrij Peskov je takođe zbog korone proveo jedno vreme u bolnici a posle uspešnog lečenja se vratio na posao.

Informaciju o zaštitnom tunelu prvi su objavili novinari koji stalno prate rad ruskog predsednika.

U Rusiji su u sredu prokomentarisali bombastičnu informaciju iz Londona kako su došli do efikasnog leka u borbi protiv korone.Britanci tvrde da stari preparat Deksametazon efikasno leči koronu.

Profesor Sečenovskog univerziteta glavni pulmonolog Rusije Sergej Avdejev je objasnio da protivupalni preparat Deksametazon deluje na bilo koju upalu pa tako i upalu pluća.

Taj preparat i u Rusiji koriste više decenija.Ali, kako ističe profesor Sergej Avdejev u nekim slučajevima on pomaže ali u nekim ne.U Oksfordu tvrde da su njihova istraživanja pokazala da Dekasametazon smanjuje smrtnost za 35 posto kod bolesnika koji su priključeni na respiratore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista