KADIROV O RATU U UKRAJINI: Sve snage treba usmeriti bezbednost Rusije

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

15. 05. 2024. u 19:42

ČEČENSKI lider Ramzan Kadirov izjavio za vreme specijalne operacije sve snage i sredstva države treba da budu usmereni na bezbednost Rusije i njenog stanovništva.

КАДИРОВ О РАТУ У УКРАЈИНИ: Све снаге треба усмерити безбедност Русије

Foto: Printskrin/Telegram/Ramzan Kadirov

-Tokom vojnih dejstava moraju se koristiti sve snage i sredstva... Sva državna sredstva moraju biti usmerena na bezbednost naše države i stanovništva... Zbog toga su, mladi ljudi, državni službenici i poslovna elita – svi u našoj republici uključeni da bi se obezbedili momci koji se bore na teritoriji specijalne vojne operacije, rekao je Kadirov u video objavljenom na društvenim mrežama.

Kadirov je dodao da je čečenski ministar za pitanja omladine Ahmat Kadirov predao 10 automobila i 10 kvadrokoptera za slanje na u zonu specijalne operacije.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - RUSKA ARTILjERIJA NA DELU: jedinica gađala položaje ukrajinske vojske na frontu u Hersonu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

SNIMCI HAOSA: Jeziva tuča huligana zgrozila Evropu! Korišćene štangle, bejzbol palice, motke -  ima teško povređenih (VIDEO)