MASK UPERIO PRST U BAJDENA: Pokušava da promeni izborni odnos snaga imigracionom politikom

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

09. 03. 2024. u 18:32

ODLUKE administracije američkog predsednika Džozefa Bajdena i Demokratske stranke o imigracionoj politici osmišljene su da promene odnos snaga na predstojećim predsedničkim izborima, ocenio je danas američki preduzetnik Ilon Mask.

МАСК УПЕРИО ПРСТ У БАЈДЕНА: Покушава да промени изборни однос снага имиграционом политиком

Foto AP

- Većina Amerikanaca ne zna da američki popis trenutno broji, u svrhu glasačke moći, sve ljude u okrugu, bez obzira da li imaju državljanstvo - napisao je on na mreži X. 

Mask je naveo da nijedan demokratski senator u petak nije glasao za amandman koji je predložio republikanski senator Bil Hagerti, a koji bi isključio ilegalne migrante za određivanje broja mesta u Kongresu i elektorskih glasova koje svaka država dobija. 

- Pošto su ilegalci uglavnom u demokratskim državama, i Predstavnički dom i predsednički glasovi su pomereni za oko 5 odsto, što je dovoljno da promeni ceo odnos snaga! Ovo je glavni razlog zašto Bajdenova administracija uvodi rekordne nivoe ilegalaca i preduzima tako malo deportacija - naveo je Mask.

 

BONUS VIDEO: SAHRANjENA MARTINA I NjENI SINOVI - Majka i dva dečaka počivaju u zajedničkoj grobnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu