SNAŽNA EKSPLOZIJA ODJEKNULA U RUSIJI: Užasni prizori na licu mesta, skoro 20 ljudi završilo u bolnici (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

06. 03. 2024. u 07:45

U TERMOELEKTRANI u gradu Šagonar u udaljenoj ruskoj regiji Tuvi došlo je do eksplozije, a povređeno je 18 ljudi, rekao je regionalni čelnik Vladislav Hovalig.

СНАЖНА ЕКСПЛОЗИЈА ОДЈЕКНУЛА У РУСИЈИ: Ужасни призори на лицу места, скоро 20 људи завршило у болници (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Do eksplozije je došlo u odeljku za snabdevanje toplotom.

- Eksplozija se dogodila samo na mestu snabdevanja gorivom sa pokretnom trakom - navodi se na Telegramu.

Nadležni su rekli da je u Šagonaru isključeno centralno grejanje. Na termoelektranu su priključene 62 stambene zgrade, a snabdevanje toplotom trebalo bi da bude nastavljeno uveče. U gradu je trenutno 16 stepeni ispod nule.

Kako je saopštilo regionalno Ministarstvo za vanredne situacije, požar sa jakim dimom izbio je u TE Šagonar.

U to vreme tamo je radila 21 osoba. Kako je izjavio šef Tuve Vladislav Hovalig, niko nije stradao, ali je 18 osoba hospitalizovano, od kojih je šest u teškom stanju.

Požar je već ugašen, u toku je zalivanje i demontaža objekata. U Tuvi je uveden regionalni režim vanredne situacije, a istraga je u toku.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: VAZDUŠNI NAPAD NA STAMBENI KOMPLEKS: Izraelci bombardovali stambene zgrade u Kan Junisu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024