KAMIONET JURI ŽENU NIZ MRAČNU ULICU: Snimak koji je zbunio i policiju, nikom nije jasno šta se zapravo dogodilo (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

25. 02. 2024. u 11:45

STRANI mediji objavili su zastrašujući snimak koji prikazuje trenutak kada je ženu jurio kamionet niz mračnu ulicu u Denveru.

КАМИОНЕТ ЈУРИ ЖЕНУ НИЗ МРАЧНУ УЛИЦУ: Снимак који је збунио и полицију, ником није јасно шта се заправо догодило (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Snimak, koji se sada koristi kao materijal za policijsku istragu, prikazuje ženu kako beži trčeći dok je juri muškarac u kamionetu na južnoj strani grada.

Potera se dogodila ispred nekoliko kuća u komšiluku pored puta, saopštili su policajci. To se dogodilo prošlog petka, a bezbednosna kamera sa jedne kuće zabeležila je momenat kako neimenovana ženu trči kroz sneg dok je automobil prati izbliza. Kada je sustigao, ona je promenila pravac, i oboje nestaju u noći.

Policijska uprava Denvera je tada identifikovala situaciju kao slučaj nasilja u porodici, za koju su rekli da je još proveravaju jer i žena i njen partner ostaju neimenovani, piše Dejli Mejl.

Kasnije tokom dana, stručnjak za nasilje u porodici ponudio je svoje mišljenje o onome za šta je verovao da se dešavalo.

- Zdravi odnosi ne eskaliraju do pokušaja da pokosite svog partnera automobilom - rekao je Frenklin Erikson iz grupe za podršku žrtvama nasilja u porodici.

- Vrlo je jasno da je ženi sa snimka neophodna pomoć - nastavio je on, i dodao: "Vrlo je jasno da je ovo situacija u kojoj je njena bezbednost ugrožena."

Policija je nastavila da nudi sopstveno objašnjenje o problemima žene, otkrivajući u petak da je ženu nevidljivi vozač naterao da uđe u kamion, ali je uspela da pobegne.

Policajci su rekli da ju je jurio čovek koji je vozio kamionet, ali je na kraju pobegla.

Čovek je u međuvremenu uhapšen sledećeg dana, potvrdili su policajci, ali bez podizanja optužnice.

Njegov identitet, kao i identitet navodne žrtve, ostaje nepoznat, preneo je Kurir.

BONUS VIDEO: POTRAGA ZA TELIMA U RUŠEVINAMA KAN JUNISA: Lokalno stanovništvo izvlači mrtve i ranjene

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić