NOVOM PREDSEDNIKU POZLILO TOKOM GOVORA: Drama na inauguraciji, odjednom prestao da govori, obezbeđenje hitno skočilo na binu (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2024. u 19:58

NOVI predsednik Liberije Džozef Boakai (79) odveden je sa podijuma nakon što mu je pozlilo tokom inauguracionog govora

НОВОМ ПРЕДСЕДНИКУ ПОЗЛИЛО ТОКОМ ГОВОРА: Драма на инаугурацији, одједном престао да говори, обезбеђење хитно скочило на бину (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Boakai, koji je pobedio Žorža Veu u drugom krugu izbora, polagao je zakletvu tokom ceremonije na otvorenom u ponedeljak na velikoj vrućini u prestonici Monroviji. Vremešni predsednik je obraćanje prekidao više puta, a kad je skroz prestao da govori pomoćnici su mu pomogli da ode sa podijuma nakon čega je ceremonija prekinuta.

- To je zbog vrućine. Vrućina je bila velika. Iscrpljen je zbog godina, međutim, sada je sve u redu - rekao je njegov portparol Mohamed Ali.

Neki od Boakaijevih protivnika izrazili su zabrinutost zbog njegovih godina i energije tokom predizborne kampanje, ali je njegov tim odbacio kritike.

Boakai je položio zakletvu nakon što mu je pružena pomoć. Zvaničnici su uprkos incidentu otišli ​​na planiranu proslavu, ali nije poznato da li je i Boakai prisustvovao.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)